Prometni nosač četkica za zube, prijenosni, siguran za zdravlje, disanje držač za četkice za zube za putovanja, držač za četkice za zube za kampiranje, škole, kuće

( 0 )
0.73 kn 0.36 kn

Informacije o proizvodu

Prometni Nosač Četkica Za Zube Prijenosni Siguran Za Zdravlje Prozračni Držač Četkica Za Zube Za Putovanja Držač Četkica Za Zube Za Kampiranje Škole Kuće

Karakteristike:

1. Torbica za četkica za zube sigurno za zdravlje: Torbica za zubne četke za putovanja napravljen je od visoko-kvalitetnog polipropilena eko-materijala i prirodne pšenične slame, экологичен i izdržljiva.

2. U svakom tom slučaju za zubna četkica može stati jedna četkica za zube četiri različite boje, odgovarajućih boja željama svoje obitelji.

3. Nosač četkica za zube pri ruci nositi sa sobom, on je idealan za putovanja, kampiranje, teretane, obitelji, hotela, škola, poslovna putovanja i sl.

4. Napomena: Nosač četkica za zube ne dolazi s četkica za zube, pasta za zube ili ručnikom.

Opis:

Nosač četkica za zube zgodan za nošenje, idealna za putovanja, kampiranje, teretane, obitelji, hotela, škola, poslovna putovanja i sl.

Tehničke karakteristike:

Veličina: 20,5 * 3,2 cm

Materijal: pšenično slama, plastika

Namjena: za pohranu četkica za zube

Upućivanje uključuje:

1 * Torbica za četkica za zube

Napomene:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja elementa, prikazan na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Više informacija

  • Veličina - 20.5*3.2cm
  • Materijal - Pšenice slama, Plastika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Oznaka - držite četkicu za zube

SKU: w446149


Naši (0)

Također mogu se sviđa