Perla-amajlija od 925 sterling srebra za mamu i štene Odgovara za europske narukvica i ogrlica u stilu DIY

( 0 )
106.06 kn

Informacije o proizvodu

U životu ima svoje trenutke...učiniti ih nezaboravnim uz pomoć tih slatkih ukrasa.Označite posebne trenutke u svom životu ovim prekrasnim kamenčićima i амулетами.Bilo da je to vaš prvi datum, dan proveden s mamom u kupovinu, ili samo riječi "volim te", to je privjesak koji će biti idealan poklon za svaki poseban trenutak u svom životu.

Metal: srebro 925 sterling

Kamen: na upit

Stanje: apsolutno novi

Tip: Love

Pogodan za sve europske narukvice

Cijena po 1pc

Kako zaštititi srebrni nakit

Srebrni nakit-jedan od najpouzdanijih vrste nakita u svijetu.Čisto (eng. sterling) srebro je odlično za svakodnevno nošenje i može se koristiti kao fin ukras, tako i kao kostim.Međutim, postoje neke stvari koje morate učiniti kako bi zaštitili svoje srebrni nakit, tako da možete uživati u njima dugi niz godina.Čitajte dalje i saznajte kako zaštititi srebrni nakit.

1. Držite ih odvojeno od drugih proizvoda.Iako srebrni nakit prilično fleksibilni, a s vremenom na metalu će se pojaviti sitne ogrebotine, ako ćete pohraniti ih zajedno s drugim ukrasima. Nikada nemojte slagati srebrni nakit zajedno i ne držite ih u kutiji, gdje dragulji mogu izgrepsti metalnu površinu. 2. Nakon što je nosio ga obrišite pamučnom krpom.To će ukloniti masnoću s kože i ostatke kiseline s make-up.Uvijek koristite tkanina od 100% pamuka, jer poliesterske mješavine mogu izgrepsti ukras. 3. Полируйте samo neabrazivnim čistilima.Za čišćenje nakita koristite poljski za srebro i mekom spužvom ili krpom.Ako nakita postoje dragulji, ne dirajte njega полиролью za srebro.Nakon što ste završili očistiti nakit, provjerite da li смыли sva sredstva za čišćenje, prije nego što ih slagati na čuvanje.

4.

Izbjegavajte čišćenje nakita s premazom.Nema ništa loše u kupnju i nošenje nakita sa srebrnim premazom, ali je vrlo važno očistiti ih s pažnjom, da spremi premaz na osnovi metalu što je moguće duže.Čim pokriti briše, morat ćete ili ponovno pokriti proizvod, ili zaustaviti ga nosio, jer je većina неблагородных metala negativno reagiraju s kožom i mogu da joj je zelena.Koristite suhu krpu i obrišite područje ukras nakon što ste ga наденете, da se spriječi brisanje pokrivenost uljima, sadržanim u vašoj koži.

5.

Nanesite make-up prije nego što stavite srebrni nakit.Kozmetika i parfemi mogu sadržavati lagano kisele elemente koji nagriza i glazura nad srebrni nakit.Prije stavljanja na srebrni nakit, provjerite da li ste završili s make-up i parfemi suši na koži.

Više informacija

  • Boja - srebro
  • Elegantan ili moderan - Ультрамодные model
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip proizvoda - Charms
  • Stil - MODERAN
  • Tip trice - Kućni ljubimci
  • Materijal - Metalne
  • Vrsta metala - srebro

SKU: w399028


Naši (0)

Također mogu se sviđa