20ШТ Privjesci DIY Osjetio s 20ШТ Kukom za Jastoga, Okreće Карабином, Prstenom za privjesak Za Ključeve, Snimanje Prstenom Za Ključeve, Personaliziranih Uzicu B

( 0 )
148.67 kn 105.55 kn

Informacije o proizvodu

20ШТ Privjesci DIY Osjetio s 20ШТ Kukom za Jastoga, Okreće Карабином, Prstenom za privjesak Za Ključeve, Snimanje Prstenom Za Ključeve, Personaliziranih Uzicu B

Šarene privjesci za ključeve: u komplet sadrži 20 фетровых trice za ručni rad i 20 kuke-carabiners za jastoga.možete pronaći i razlikovati svoje tragove u bilo koje vrijeme.

Jednostavno postavljanje: slatka osjetio lanac za ključeve hedges može se smatrati sladak поделку svojim rukama.Samo slikati, pisati rukom ili koristite termo transfer, kako bi stvorili svoj vlastiti privjesak, što je više posebna i značajna.

Visoko kvalitetni materijal: фетровый torbica za privjesak je izrađen od visoko-kvalitetne osjetio i nehrđajućeg čelika.On je dugo nosio, teško razbiti, da ga nije lako zaštititi, i oni mogu uživati u dugo vremena.

Višenamjenski: domaći remen izdržljiv i pogodan za vješanje na torbicu, mobitel, ključeve, удостоверению ličnosti i dodatnu opremu.Možete ga nositi na ruci ili nositi u ruksaku ili torbici.

Lako prepoznati: privjesak je izrađen u živim bojama.Čak i ako kod kuće imate mnogo različitih ključeva, lako je prepoznati tragove u različitim sobama.Personalizirane osjetio privjeske za ključeve - idealan poklon za roditelje, prijatelje i djecu.

Opis proizvoda:

Karakteristike:

MATERIJAL je Naš remen izrađen od atraktivni filc debljine 3 mm. Ovjes može jednostavno nataknuti prsten za ključeve, uz korištenje postojećih prsten.

Široka primjena Može se koristiti i kao privjesak, жетона za psa, oznake za identifikaciju studenta, oznake za identifikaciju djeteta, oznake za identifikaciju torbe i još mnogo toga.

Savršen poklon U školu: slatka privjesci idealni kao školski darove za djecu.

Specifikacija:

veličina: 23.6 x 20,5 x 4,7 cm

Materijal: filc, od nehrđajućeg čelika

boja: A-crna / B-siva

Sadržaj pakiranja:

20 memorija od osjetio na svojim rukama

20 kuke za jastoga

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Vrsta metala - Od nehrđajućeg čelika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w410350


Naši (0)

Također mogu se sviđa