Pojas za sagorijevanje masti u dalekom infracrvenom području, vruće USB priključak, pojas za sagorijevanje masti na struku, Maser za gubitak masnoće na trbuhu, sredstvo za uklanjanje masnoće na tijelu

( 0 )
204.64 kn 102.28 kn

Informacije o proizvodu

Masažni pojas-to je pametan uređaj koji vam pomaže da se opustite i poboljšati san.On ima mekanu krpu, впитывающую znoj, i sustav kontrole микротемпературы, što vam omogućava da odaberete između 30 ° c, 35 ° c i 40 ℃. Za razliku od bežičnih remenje, ovaj pojas ima duži vijek trajanja i više stabilan rad.To je također odličan dar za rođendan i u drugim prigodama.

Tehničke karakteristike:

Veličina: 26.5*12*3.7 cm

Materijal: ABS

Lista proizvoda:

Maser * 1

Kabel za punjenje * 1

Vodič za korisnike * 1

USB priključak * 1

Detalje o proizvodu

1. Ublažava umor mišića: U ovom struku pojasom pojas se koristi tehnologija dalekog infracrvenog zračenja, koja je, kako se smatra, poboljšava protok krvi, smanjuje mišićni umor i poboljšava spavanje.

2. Izdržljiv materijal: Ovaj opasač, izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala i сетчатого poliesterskih vlakana, prozračan, jednostavan i izdržljiv.Unutarnja podstava upija znoj i sprečava klizanje.

3. Funkcija микротемпературного grijanja: možete odabrati jednu od 3 razine grijanja (30 -35 -40) u skladu s vašim željama.Funkcija grijanja je mekana i щадящая, nije vruća.Molimo vas da obratite pažnju na funkciju grijanja.

4. Napaja se iz USB: Ovaj pojas zagrijava u dalekom infracrvenom rasponu od onih područja na kojima želite da se usredotočite, kao što su trbuh, ramena, kukova ili struka.On dolazi sa kablom dužine od 1,5 m i priključak za USB napajanje.

5. Nevjerojatan dar: Za bilo koju prigodu, kao što je rođendan, Uskrs, Božić, Halloween, Dan zahvalnosti, godišnjicu ili Valentinovo, ovaj opasač će biti promišljen i zgodan poklon, koji će ocijeniti bilo.

Više informacija

  • Vrsta - Ortopedski pribor
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w388165


Naši (0)

Također mogu se sviđa