Remen za snowboard, remen za nošenje skija, remen za nošenje snowboard, Podesivi remen za snowboard, Držač za snowboard

( 0 )
57.93 kn 41.74 kn

Informacije o proizvodu

Ovaj remen za nošenje snowboard štiti i popravlja skijanje, smanjuje trošenje i zamor ruke.Idealno za ljubitelje skijanja na vodi, lako prilagodljive i smanjuje opterećenje na snegu.Također je pogodan za upotrebu sa sklopivim biciklima, ховербордами i vlasnicima za snijeg.

Specifikacija:

Materijal: najlon

boja: crna

Težina: 0,1 kg

Pakiranje list:

Наплечный remen za snijeg * 1 kom.

Napomena:

Zbog svjetlosnih efekata i kut snimanja proizvod se razlikuje po boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja su moguća odstupanja u iznosu od proizvoda.

Detalje o proizvodu

1. Izdržljiv materijal: Zahvaljujući robusnom нейлоновому materijalu, naš naramenica za snowboard pruža jednostavno upravljanje, zaštitu i popravljajući skijanje, osiguravajući trajnost i minimalno trošenje guma.

2. Oslobodite ruke: Ovaj remen za snowboard je izrađen od debelog i čvrstog materijala, koji se može produžiti, da je on prilazi za snowboarda različitih veličina.Možete nositi snowboarding na leđima ili na ramenu, čime se oslobađa ruke i smanjuje njihov umor.

3. Raznovrsnost upotrebe: Uživajte u savršenom slobodu i praktičnost uz naše ramenom remen za snijeg. Pogodna za sklapanje bicikala, ховербордов, stalci za snowboard i mnogo drugog.Nosite svoju opremu lako i ukusno.

4. Podesivi udobnost: Kada je dostupna dužini do 28,7 cm i širine do 15,7 inča odabrati idealnu slijetanje za vaš snowboard lako.Podesivi dizajn sprečava istezanje i pruža maksimalnu udobnost prilikom premještanja snijeg.

5. Dirljivo poklon: iznenadite svoje najmilije, koji vole skijati, tim ramenom remen za snijeg.On je podesiva, izdržljiv i je poseban pribor za skijanje.Lako je ponijeti sa sobom u planine, da osigurava udobnost prilikom premještanja snijeg.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w3740


Naši (0)

Također mogu se sviđa