Lixada, 3 sloja, torba za pecanje, prijenosni preklopna torbica za pecanje, riblja spool, pribor, torba za pohranu zavojnice, torbica za ribarske opreme

( 0 )
196.51 kn 117.89 kn

Informacije o proizvodu

Ova riblja torba ima tri glavna ogranka i prednji džep, kako bi se osiguralo dovoljno prostora za pohranu ribarskog pribora i održavati ih u red.On je izrađena od tkanine Oxford, ojačane pjevajte i metalni zatvarači za torbu прослужила vam dugo dok je ribolov.

Karakteristike:

Trajnost: Izrađen je od kvalitetne tkanine, Oxford, koji je otporan na vlagu, otpornost na ogrebotine i završetke.Pojačana kant na sve strane za dodatnu snagu.

Prostran: Torba ima tri glavna ogranka, u koji će stati vaš štap sa spiralom i ostali pribor; prednja džepa za male stvari, kao što su mamac, plovak i kutija za opremu.

Jednostavan pristup: Svaki džep s velikim otvorom i metalni patent zatvarač omogućuje vam za nekoliko sekundi doći do svoje opreme za ribolov.

Povoljno: Zahvaljujući dvjema ručnim ремням i potpuno регулируемому плечевому pojas vam biti lako nositi svoju opremu i ribarska torbu sa sobom gdje god idete.

Sklopivi: osim вместительному mjesto za pohranu, torbu možete kompaktan preklopiti, kako bi se ona nam stane u svoj ruksak.

Napomena: Torbe za sportski ribolov dužine 90 cm imaju samo jedan prednji džep, dok su torbe dužine 120 i 150 cm imaju dva prednja džepa.

Tehničke karakteristike:

Materijal: tkanina Oxford

Boja: crna / army green / kamuflaža (po želji)

Dužina vrećice: 90 cm / 120 cm / 150 cm (opcionalno)

Težina: oko 0,73 kg - 1,1 kg / 1,6 kilograma - 2,4 kilograma (opcionalno)

Popis paketa:

1 * Torba za ribolov

Izravna dostava.

1. Nema ograničene zalihe za obavljanje poslova na dnevnoj bazi.

2. Mi koristimo dostave ePacket za većinu zemalja, kao što su Sjedinjene Države, Kanada, Australija, Ruska Federacija, Francuska, Španjolska, Velika Britanija i Novi Zeland.

3. Prioritetna dostava, brza isporuka u roku od 48 sati.

4. U obimu račun, potvrda ili promotivne materijale.

Više informacija

  • Broj modela - Telo pol
  • Sa šankom ili ne - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - LIXADA
  • Slojevi - Jednoslojni
  • Materijal - Drugo
  • Korištenje - Štap

SKU: w14092


Naši (0)

Također mogu se sviđa