Taktičke Opreme Pištolj shuttle Bullet Применимый Shop Ner-f Pribor Za Pištolj S ranom od Nošenje Kompatibilan Pribor Nerf Mega Nerf

( 5.00 )
276.07 kn 138.00 kn

Oznake za robe: taktičke opreme gun shuttle

Informacije o proizvodu

Taktičke opreme pištolj shuttle Bullet, применимый do trgovine Ner-f, pribor za pištolj koji je kompatibilan s patrone Nerf Mega Nerf Accessories # 20

Opis proizvoda:

1. Vest je čvrst i prozračan.S petljom za koplja i сетчатым džep za pohranu strelice.Prsluk i uzicom za strelica na zapešćima opremljeni podesivim velcro i pogodni su za ljude bilo koje dobi.

2. Torba za strelica broji 40 koplja, a narukvica za koplja i spona za strelica se može smjestiti 6 strelica.Može biti puno više vatrene moći.Možete ostati potpuno naoružani, čak i u pokretu.

3. Izdržljiva naočale i maska štite vaše oči i lice.Pjena metaka izrađeni od mekog spužvasto plastike, a šuplje meko zaobljenim vrhom ublažava udarac za više siguran pečenja u igri.

4. Najbolji izbor za bebe poklon za rođendan ili Božić.Ovaj komplet taktički prsluk može primiti više streljiva.Atraktivne igre u zatvorenom ili na otvorenom za svoje male dječake i djevojčice.

Lista proizvoda:

Taktički prsluk * 2

Zaštitne naočale * 2

Maska crvena + plava * 1

Remen za ručni zglob * 2

Crvena tvrda mekana bomba * 40

Plava tvrda mekana bomba * 40

Prsten od metaka na 6 krugova * 2

Više informacija

  • Broj modela - Blaga taktički prsluk za sačmarice
  • Podrijetlo - FR(Porijeklo)

SKU: w309904


Naši (0)

Također mogu se sviđa