Tkanina od muškaraca pamuka s mekim salvete, Izvrsna mekoću za suho i mokro svrhe, može se koristiti kako za suhe i za vlažne

( 0 )
77.46 kn 46.46 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Jednokratni ručnici za lice: Meke i čvrste teksture, lako se čiste i higijenski.Oni su napravljeni od ne линяющего organskog pamuka, koji je izuzetno mekan i ugodan na dodir na koži.

Утолщающие ručnici za lice: Naš dizajn ručnika za lice ima višu upijanje vode i trajnosti.Možete ih koristiti kao i za suhe i za vlažne ciljeva, i oni ne pucaju pod utjecajem vode.

Prijenosni maramice za lice: Ti prijenosnih maramice za lice se koristi za skidanje šminke i čišćenje kuće.Suha i vlažna double korištenje sa širokim spektrom primjene - praktičan izbor u bilo kojoj situaciji.

Maramice za čišćenje saloni za uljepšavanje: Pogodna za osobnu higijenu, uklanjanje šminke sa ženama i korištenje u kozmetičkim salonima.Ove meke pamučne maramice nježni i ne izazivaju iritaciju.Oni mogu spriječiti oštećenja kože od trenja i alergije.

Mokro i suho meke pamučne maramice dvostruke namjene: Ove maramice su izrađeni od утолщенного muškaraca pamuka, koja ima vrhunsku mekoću i ugodan za kožu dodir.Ne-tkani materijal ne molts s pamuk udaranje, osiguravajući trajnost i sprečavanje deformacije.

Specifikacija:

Boja: bijela.

Materijal: platno.

Veličina: približno 10*15*7.2 cm/3.94*5.91*2.83 palac 10*20*7.2 cm/3.94*7.87*2.83 inču.

Napomena:

Mogu biti male izobličenja boje zbog različite razlučivosti računala.

Mogu biti male greške zbog različitih ručnog mjerenja.

U isporuku je uključeno:

Krpu za čišćenje lica, 1 kom.

Više informacija

  • Naziv - Polumjesec
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w294041


Naši (0)

Također mogu se sviđa