Punjač za Samsung Galaxy Watch6/6 Classic/5/5 Pro/4 Classic 4/3 USB Type C Bežični Kabel za Punjenje Punjenje priključne stanice

( 4.2 )
45.52 kn 23.23 kn

Vrsta: Auto monitora

Informacije o proizvodu

Kabel za bežično punjenje prijenosni kabel punjača dužine 1 metar, priključna stanica za punjenje USB/Type-C za Galaxy Watch6 /6 Classic /5 /5pro /4 Classic /4 /3

Funkcija:

1. Zaštita od kratkog spoja: Ovaj kabel je opremljen zaštitom od kratkog spoja da bi se osigurao siguran i pouzdan punjenja.On štiti kao sat, tako i kabel za punjenje u automobilu od mogućih oštećenja uzrokovana kratkim замыканиями.

2. Zaštita od prenapona i preopterećenja: Zahvaljujući ugrađenom zaštitom od prenapona, preopterećenja ovaj okrugli kabel pruža dodatnu razinu sigurnosti tijekom punjenja.To sprječava oštećenje sati pretjerano naponom ili strujom, a pruža sigurno punjenje.

3. Visoka razina sigurnosti: To je punjač za sat prošao stroge testove na starenje, kako bi se osiguralo visoke sigurnosne performanse.On odgovara strogim standardima kvalitete, osiguravajući mir i pouzdanost prilikom duže upotrebe.

4. Odličan imunitet šum: Kabel za bežično punjenje ima izvrsnu помехозащищенностью, sprečavanje povreda postupka punjenja na bilo koji vanjskih signala.Uživajte u neprekidnog punjenja bez ikakvih smetnji ili kvarova.

5. Sporo disanje, visoka učinkovitost: Ovaj prijenosni kabel punjača osigurava niske puls i visoku učinkovitost, osiguravajući brz i najviša punjenja.Oni rade pri niskim temperaturama, produljenja vijeka trajanja i pruža brz i pouzdan punjenje vaših sati.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Tip: Punjači

Sučelje: USB / Type-C sučelje (opcionalno)

Boja: crna

Dužina linije: 1 m

Paket veličina: 150x100 mm/ 5.91x3.94 u.

Kompatibilni modeli:

za Samsung Galaxy Watch 6

za Samsung Galaxy Watch 6 classic

za Samsung Galaxy 5 Watch

za Samsung Galaxy 5 pro Watch

za Samsung Galaxy 4 Watch

za Samsung Galaxy Watch 4 classic

za Samsung Galaxy 3 Watch

za Samsung Galaxy Watch Active 1

za Samsung Galaxy Watch Active 2

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x kabel za punjenje

1. Sva roba će biti dva puta provjereni i dobro upakiran prije slanja.Roba

će biti poslan u roku 3-7 radnih dana, nakon plaćanja vaše narudžbe kupaca.Jer imamo tisuće narudžbi svaki dan.Moramo organizirati slanje jedan po jedan red.Poslat ćemo vam robu u što kraćem roku.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

3. Obično dostava uputili do mjesta odredišta traje oko 20-60 radnih dana (u udaljenim područjima, to može potrajati malo više vremena).U međuvremenu, možete odabrati DHL Express, skratiti vrijeme isporuke, ako vam je hitno potrebna rezervacija.

4. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, ako ga primite, molim vas, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.

4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom načinu rada, molimo pošaljite nam pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo-naš первостепенный prioritet!

Ako ste dobili narudžbu i on će biti u dobrom stanju, bili bismo zahvalni ako bi ste ostavili pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica na posao.

U suprotnom, bili bismo zahvalni ako bi ste kontaktirali s nama prije nego što ostaviti odgovor od 1 do 3 zvijezde, mi smo sretni ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Više informacija

  • Vrsta - Punjači
  • Boja - Crna
  • Pakiranje veličina - 150x100 mm/5.91x3.94 u.
  • Dužina linije - 1m
  • Naziv - APWIKOGER
  • Sučelje - Sučelje USB/Type-C (opcija)
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w275115


Naši (5)

Autor: Klijent
| 2023-10-26

Punjač ima dobru završnu obradu, ali to nije brzo, zapravo to radi vrlo sporo, ali cijena proizvoda i dalje isplati.

Autor: Klijent
| 2023-12-01

Dostava sporo, ali ja sam ovdje ~ Punjenje je dobra, a cijena je dobra ~

Autor: Klijent
| 2024-01-07

Ja sam bio vrlo nezadovoljan dostave. Trebalo je više od dva mjeseca, a ja sam pitao otkazati isporuku.

Autor: Klijent
| 2023-10-21

Dostava brza. Dizajn je lijep.

Autor: Klijent
| 2023-09-07

Dostava nakon 15 dana, sve ispravno

Također mogu se sviđa