Silikonska zaštitna torbica za Fitbit Inspire3/Inspire2/Ace3 Pribor Spona Zaštitna ljuska Prašinu torbica od pada

( 0 )
48.93 kn 24.97 kn

Vrsta: Auto monitora

Informacije o proizvodu

Zaštitni Poklopac Držača Isječke Profesionalni Silikonska Zaštitna Torbica Clip Anti Fall Zamjena za Fitbit Inspire3/Inspire2/Ace3

Lice:

1. Kompatibilnost: Poklopac držača clip zaštitnik je pogodan za Fitbit Inspire3 /Inspire2 /Ace3. Ona je tvrd i otporan na deformacije.

2. Mekan silikon: Izrađena je od visokokvalitetnog silikona.On je neškodljiv za kožu i omogućuje da se izbjegne neugodu kada znoj, privlačnih u vrijeme rada, u kontaktu s silikona.

3. Ergonomija: Sigurnosni poklopac dizajniran je u skladu s эргономикой i proizveden od ekološki čistog ne-toksičan silikon materijala, koji je otporan na prašinu i pada.

4. Primjena: Stezaljka za sigurnosni poklopac se može koristiti za bavljenje sportom na otvorenom, noćno trčanje, vožnja biciklom, pješice, pješačenje, planinarenje, skijanje, klizanje, penjanje, svakodnevnom radu, odabir odjeće i sl.

5. Garancija zadovoljstva: Mi težimo osigurati svakom klijentu najviši standard usluge kupcima, kako bi vam pružiti ugodno iskustvo iz kupovine.Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.

Specifikacija:

Materijal: Silikon

Veličina: oko 57,6 * 20 mm / 2,27 * 0,79 inča

Težina: 11,3 g

Boja: Bijela, Crna, Ruža crvena, Bordo crvena, Army zelena, Roza, Ljubičasta, Tamno zelena, Tamno plava, Tamno siva (po želji)

Применимый:

za Fitbit inspire3

za Fitbit inspire2

za Fitbit ace3

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 * Zaštitna torbica-isječak (isključujući sati)

Više informacija

  • Dobna skupina za primjenu - Za odrasle
  • Materijal - silikon
  • Težina - 11.3g
  • Veličina - about 57.6 * 20mm/2.27 * 0.79inch
  • Vrsta - Sjedalo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - ALLOYSEED

SKU: w373071


Naši (0)

Također mogu se sviđa