Set za upravljanje ladice za diamond slikarstva, paleta od 6 ćelija za pohranu 5D diamond slikarstva (pink)

( 0 )
83.63 kn 39.27 kn

Informacije o proizvodu

Najnoviji dizajn: Ovaj ladica za dijamant boja color palette je izrađen od visoko-kvalitetne plastike, ima ergonomski dizajn, broji istovremeno šest boje i opremljen sa šest blokova za posude, предотвращающими ulijeva dijamanata i njihovo miješanje.Oblik paleta boja čini vaš алмазную oslikana više moderan.

Jednostavnost korištenja: pomoću 6 različitih boja istovremeno i ne brinite o tome, da dijamanti смешаются s dijamantima druge boje.Высыпьте nakit s dijamantima u plastičnu posudu i protresite ga da se raspadati dijamanti.Možete jednostavno umetnuti dijamanti pomoću šiljastog bušilice, što će uvelike povećati učinkovitost stvaranje slike s dijamantima.

Naširoko se koristi: alati za crtanje dijamanti mogu koristiti ne samo odraslih i djece za stvaranje crteža dijamantima, ali i za izgradnju noktiju i ukrašavanje mobilnih telefona.

Savršen poklon: To je idealan poklon za obitelj, prijatelje, ljubitelje diamond slikarstva i ručni rad.

Boja: roza

Materijal: plastika

Sadržaj pakiranja:

1 x polica za palete

1 x ispravak vrijednosti alat

10 x glina-glina

1 x četka za čišćenje

1 x plastična žličica

2 x držač za olovke

2 x kutija za skladištenje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w26831


Naši (0)

Također mogu se sviđa