Stolni Organizator za kuće, 5 ureda, Držač za olovke, Štedi prostor na stolu S povucite spremnik, Radni prostor, Kancelarijski pribor, Uredan kontejner za kozmetiku

( 0 )
102.72 kn 82.18 kn

Informacije o proizvodu

Podrška za direktne isporuke u formatu CSV/Excel

Opis:

【Solidne】 Ovaj stolni organizator za olovke je izrađena od ekološki čistog plastike HIPS + PS, s glatkom površinom, čvrsta, bez težine, lako se čisti, ima dugi vijek trajanja.

【Veliki kapacitet】 Dizajn sa 5 filijala i 2 transparentan ladicama pogodna za pohranu različitih predmeta i može se koristiti za pohranu manjih predmeta kao što su olovke, bojice, bakropis, bilježnice, bilježnice, linija itd.

【Održavajte red】 će vam Pomoći organizirati svoj stol ili radnu ploču, sadržavati ih u čistoći i urednosti, zbogom nered, uštedjeti prostor, lako pronaći ono što vam je potrebno, prozirne ladice пыленепроницаемы i higijenski.

【Na različite prigode】Stolni organizator odgovara za pohranu uredski materijal, tiskanice, kozmetike i tako dalje, odličan za kuće, kupaonice, komoda, uredski stol, прикроватной ormarićima, dnevni boravak i drugih mjesta.

【Moderan stil】 2 boje (roza, bijela) na vaš izbor, jednostavan i svježe boje, modernog dizajna - prekrasan krajolik na radnoj površini, ukras vašoj kućnoj sobe, odličan poklon za obitelj ili prijatelje.

Specifikacija:

Materijal: HIPS + PS plastike

Boja: roza, bijela

Veličina (Dxšxv): oko 19,5x14x10 cm/7,68x5,51x3,94 cm

Širina spremnika: oko 10 cm/3,94 inča

Upućivanje uključuje:

1 kom. x stolni organizator

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Molim vas, dopustite razliku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Stil - Moderan stil
  • Naziv - Хинмэй
  • Materijal - Plastika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Oblik - Drugo
  • Vrsta - Držači za olovke

SKU: w67079


Naši (0)

Također mogu se sviđa