100 ml sredstvo za poliranje automobilskih farova, Regenerativna tekućina za automobilskih Farova, Удаляющая Окислительную Blato, Prijenosni Tekućina za poliranje farova za popravak Svjetala

( 0 )
17.13 kn 12.85 kn

Informacije o proizvodu

modname = ckeditoru

Označene stavke:

1、 【Učinkovito čišćenje】 Tekućina za popravak automobilskih farova može se učinkovito riješiti ogrebotina na vozilu, za rješavanje problema kao što su lagani i žuti, i to je dobro sredstvo za čišćenje automobila.

2、 【Učinkovita zaštita】 Sprej za vraćanje prednjih svjetala ima супергидрофобное самоочищающееся staklo premaz koji djeluje kao zaštitna barijera na površini svjetla.

3、 【Jednostavnost korištenja】 Udoban za korištenje sprej za čišćenje farova.Prvo brusite velike brusnim papirom, pospite popravak tekućine, a zatim izbrusite sitne brusnim papirom.

4、 【Prikladan za pohranu】 Povoljno držati sprej za tekućine za popravak automobilskih farova.Čuvajte ga na hladnom i suhom mjestu za dugotrajno korištenje, bez brige o otpadu ili nakon isteka roka trajanja.

5、 【Široku primjenu】 Tekućina za popravak automobilskih farova ima široku primjenu.I obično je pogodan za auto farovi, stakla, stop-signala, svjetla za maglu, pokazivače smjera i svjetla za vožnju unazad.

Opis:

1. Može se učinkovito riješiti ogrebotina na automobilu i rješavanje problema kao što su lagani i žuti.

2. Pogodan za automobilskih farova, prozore, stop-signala, svjetla za maglu, pokazivače smjera i svjetla za vožnju unazad.

Svojstva:

Količina: oko 10/20/30/50 ml / 100 ml (po želji)

Način čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu

Značajke: Popravak automobilskih farova, popravak pluća ogrebotina, popravak yellowing, oksidacije, zamućenja.

Popis:

1 * Tekućina za popravak automobilskih farova

Napomene:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kut postoji razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w288532


Naši (0)

Također mogu se sviđa