Automatski stroj za prolaz konopa, električni stroj za prolaz konopa, LCD zaslon, punjenje preko USB-a, zajednički trening za više korisnika u lokalnoj teretani

( 0 )
492.26 kn 251.03 kn

Informacije o proizvodu

Električni stroj za skokove sa скакалкой, Automatski stroj za skokove sa скакалкой, Podesivu razinu brzine 1-10, Punjenje preko USB-a, Trener za brojanje broja скакалок, Timski multiplayer trening, daljinsko upravljanje za žene, muškarce, djecu

Funkcija:

1. Izdržljiv materijal: Izrađen od kombinacije ABS, metala i najlona užad, stroj za prolaz konopa sa brojač dizajniran za učestalo korištenje.Najlon uže, umotan poliuretan, pruža iznimnu snagu i sprečava lom, pružajući dugotrajno izvođenje vježbi.

2. Led zaslon i šarene dišnog osvjetljenje: U električnoj simulatoru za skakanje sa скакалкой led zaslon i svijetle dišnog svjetla daju svoj trening i vizualno stvara fascinantan i ugodno iskustvo vježbanja.

3. Podesiva razina brzine: Zahvaljujući 10 razine brzine na izbor možete lako podesiti intenzitet inteligentna skakanje sa скакалкой u skladu sa svojim razine fizičke pripreme i ciljevima.Daljinski upravljač omogućuje vam udobno podešavanje brzine bez prekida vježbanja.

4. Funkcija reprodukcije glazbe, kompatibilan s Bluetooth: Uključite svoj uređaj putem Bluetooth-kompatibilni sučelje za uživanje u omiljenim melodijama, dok skakanje sa скакалкой.Zadržite motivaciju i energiju, kada se vaše omiljene pjesme se reproduciraju u pozadini.

5. Interakcija s nekoliko ljudi i daljinsko upravljanje: Sudjelujte u interaktivne treninge s prijateljima i obitelji, budući da je funkcija jump training machine omogućava korisnicima da sudjeluju u treningu istovremeno.Pozdravite se s konvencionalnim užadi zahvaljujući konstrukciji bez uvijanja odložite na 360 °, koja će osigurati stabilan, brz i glatke rotaciju.

Specifikacija:

Funkcija opis: Led display, šarene dišni pokazatelji, kontrola brzine 1-10, Bluetooth-hrvatski glazbeni funkcija 5.1, 40 mm × 4 eura / 3 W, daljinski upravljač.

Veličina: 136x130x95 mm / 5.35x5.11x3.74 inča

Nazivni napon: 3,7 U

Ulazni napon: 5 v-1A

Snaga motora: 5 W

Kapacitet baterije: 1500 mah

Brzina preskakanja, preskakanje užeta: 70-160 o /min (svakih 1 minute)

Materijal: ABS + metal + najlon uže

Boja: crna / plava / roza / bijela (po želji)

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x intelektualni trenera za skokove sa скакалкой

1 x USB kabel za prijenos podataka

1 x daljinski upravljač

Više informacija

  • Trenera za skokove - Automatsko trenera za skokove sa скакалкой
  • Nastavni igralište - Noge
  • Naziv odjela - Unisex
  • Vrsta - Grupa Konopca
  • Materijal - Plastika
  • Naziv - VKTECH
  • Broj modela - Električni preskakanje užeta
  • Intelektualnog preskakanje užeta - Trenera za skokove sa brojač
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Sport - Trening Cadio
  • funkcija - Noge

SKU: w2519


Naši (0)

Također mogu se sviđa