Veslanje stroj za vode za kućnu upotrebu, Bluetooth, držač za Ipad, Maksimalna Nosivost Veslačkog trenera 300 funti

( 0 )
2 603.00 kn

Informacije o proizvodu

Od marke O ovom proizvodu

【VISOKOUČINKOVITA ГРЕБНАЯ trening】 Veslanje stroj - dobra aerobna trenera.U usporedbi s drugim spravama čamci oprema za vježbanje mnogo efikasnije.Četvrt sata veslanje - to je isto što i tri četvrt sata trčanja.Veslanje trener će vam pomoći da izgubite težinu, poboljšati kardiovaskularni легочную funkciju, izgraditi mišiće i oslobodite se stresa.

【KARAKTERISTIKE NA VODI, U neposrednoj blizini STVARNOSTI】 Veslanje stroj MR23 opremljen sustavom vode, koji je namijenjen za simulaciju stvarnog zanimanja veslanje.Otpor vode može se prilagoditi u zavisnosti od frekvencije veslanje.Brže ćete гребете, to je veći otpor ste dobili.Zahvaljujući 12 лопастям unutar spremnika, vaš trening na veslačkom postaju sve složeniji i učinkovitiji!

【TRAJNI REZERVOAR I RUKOHVATI】 Spremnik za vodu kapacitet od 14 litara ima сверхпрочную dizajn i izdržljiva.Zahvaljujući posebnom dizajnu s nula герметичностью ne postoji mogućnost curenja bez obzira instaliran stroj ravno na podu ili je građen.Glavni okvir i rukohvat je izrađen od čelika, koji praktički ne zahtijeva održavanje i može izdržati više od 300 funti.Zahvaljujući dva debela стабилизаторам ne osjetite vibracije tijekom isplovili na njoj.

【PRATITE REZULTATE TRENINGA】 Na velikom LCD zaslonu se prikazuju vrijeme, udaljenost, broj kalorija, ukupan broj.To pomaže vam pratiti stanje vašeg tijela za vrijeme vježbanja u mnogim aspektima.Zahvaljujući opcije unosa u plavom kabinom možete spojiti inteligentni prijave za trening, kao što su Kinomap.Vi ćete biti u mogućnosti da se osjećaju puno zanimljivije dok je veslao i natjecati se s drugim гребцами online!Provjerite svoj rejting i postavite ciljeve treninga!

【JEDAN KORAK PREMA POSTAVLJANJU I SKLADIŠTENJE】 Veslanje stroj MR23 dolazi prikupljenim na 80%, možete dovršiti skupštini oko 20 minuta bez upotrebe bušilice.Opremljen sa glatkim транспортировочными kotačima na стабилизаторе, možete jednostavno podići auto i premjestiti tamo gdje vam je potrebno.Nakon podizanja potrebno je samo 73 cm * 23,5 cm * 17,5 cm.Postavite ga na zid, i on će se vrlo malo mjesta u vašoj sobi.

【БЕСПРОБЛЕМНОЕ POSLUGA u】 pruža godina dugo jamstvo na sve proizvode, uključujući veslanje stroj MR23.U okviru jamstva mogu biti ponuđene besplatne rezervne dijelove.Fantastičan tim za podršku kupcima nudi 100%-tno posluga u roku od 24 sata.Ne brinite, ako sa strojem bilo kakvih problema.

【POBOLJŠANE PODESIVE PEDALE OPCIONALNO】 u prvom redu odnosilo želje i potrebe kupaca!Mi smo razvili najnoviju promijeniti detalj za podesive pedale za tenisice s veličinom stopala manje od 5,5 ili više od 10 inča. Ako trebate ažurirane pedale, odgovarajuće cipele, molimo kontaktirajte JOROTO i dobiti rezervni pedale, koje će poboljšati vaše iskustvo veslanje!

Instant praćenje karakteristika tijela

Veliki LCD zaslon prikazuje vrijeme, udaljenost, broj kalorija i ukupan broj подсчитанных.

Prilično lako podesiti pod različitim kutovima, da je pogodna za sve simulatora različite visine.

Zahvaljujući pouzdanim nosač za Ipad možete uživati u zabavi za vrijeme vježbanja.

Odlična podrška od aplikacija za trening

Zahvaljujući ulaznom signalu Bluetooth ovaj veslanje stroj može spojiti na inteligentnim uređajima.Pratiti svoje rezultate puno lakše!

Možete povezati sa inteligentnim aplikacijama, kao što su Kinomap.Dobiti pravi doživljaj veslanje.

Zabilježite podatke o svojim vježbama, napravite osobni plan treninga i natjecati se s drugim гребцами online.

Mehanizam otpora: voda

Dimenzije proizvoda: 73 "D x 17,5 " W x 33,5"H

Preporučena maksimalna težina: 300 kg

Naziv modela: Vodeni veslanje stroj

Materijal okvira: legirani čelik

Težina proizvoda: 26 kg

Materijal: legirani čelik

Napajanje: baterije

Broj baterija: potrebne 2 baterije tipa AAA. (dolazi u kompletu)

Displej: Tip LCD

Dimenzije pakiranja robe D x Š x H:38.5 x 18,2 x 15 cm

Težina pakiranja: 29,95 kg

Dimenzije proizvoda Dxšxv: 38,58 x 18,11 x 14,76 inča

Više informacija

  • Klasificiraju se na broj trenera - 1
  • Naziv - GSF
  • Nastavni igralište - Struka, Noge, Mišići Relex Aparat, Krunica
  • Sport - Trening s utezima
  • funkcija - Cjelovita vježbe za fitness
  • Podrijetlo - U SAD-u (porijeklo)

SKU: w14922


Naši (0)

Također mogu se sviđa