12,8-Inčni Linija Prijenosni Crna Arhitektonski Mjerni Alat Aluminijska Trokutasti Linija Razmjera Inženjer

( 0 )
49.22 kn 31.00 kn

Informacije o proizvodu

Vrhunska kvaliteta: Ova arhitektonsko mjerilo potpuno nova i napravljena od visoko kvalitetnih materijala, osigurava izdržljivost i preciznost.Ona je dizajniran da zadovolji potrebe arhitekata, inženjera i one kojima je potrebna precizna mjerenja.

Univerzalni trokutasti linija: Razvijena posebno u obliku trokutastog liniju, ona je idealna za obavljanje arhitektonskih i tehničkih crteža.Zahvaljujući točnom масштабированию i mogućnostima mjerenja, to je nezamjenjiv alat za profesionalce.

Kompaktan i prenosivi: kompaktna veličina u 32.5*2.55*2.25 CM/12.8*1*0.9 INČA omogućava lako nositi ga sa sobom gdje god idete.Čuvajte ga na svojim leđima, пенале ili džepu za komfor u putu, što će vam omogućiti da uvijek imati pri ruci u slučaju potrebe.

Elegantno i profesionalno: Arhitektonsko mjerilo izvedena u uređenom crnoj boji, što joj daje elegantan i profesionalni izgled.Crna boja poboljšava vidljivost i čitljivost na pozadini različitih boja, pružajući točnost mjerenja svaki put.

Izdržljiv i lagan: Ova mjerilo je izrađen od visoko-kvalitetnog aluminija, namijenjen za dulji životni vijek.Ona je otporna na изгибу ili loma, što osigurava dugotrajno korištenje.Osim toga, ona teži samo 85 g, to je lako i udobno držati u ruci, što ga čini idealnim za dugotrajno korištenje.Potpuno novi i high-end.

Naslov: arhitektonsko mjerilo

Tip: trokutasti linija

Veličina:32.5*2.55*2.25 Cm/12.8*1*0.9 Palac

Boja: crna

Materijal: aluminij

Težina: 85 g

Paket uključuje: 1 komad * Arhitektonsko mjerilo

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Molimo, imajte na umu razliku u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

3. Hvala na razumijevanju.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w21766


Naši (0)

Također mogu se sviđa