1 kom. mliječna linija s kutom nagiba od 45 stupnjeva i 90 stupnjeva, 3D-mjerač nagiba, kvadratnom mjerni alat za školu ureda

( 0 )
39.42 kn 31.51 kn

Oznake za robe: radna linija

Informacije o proizvodu

Značajke: Potpuno novi i visoke kvalitete.Izrađen je od kvalitetne plastike, izdržljiva u korištenju.Linija za obradu drveta ima širok spektar primjene zahvaljujući svojim centimetar i kutnim шкалам.Zatvarači za kutove od 45 ° i 90 °.Kutnu liniju 3D možete koristiti kao разметочного uređaja za paralelne linije.Jednostavan za korištenje i da će vam pomoći obaviti posao efikasnije i dosljedan.Pogodan za mjerenje trodimenzionalnih predmeta: drvo, cijevi, grede, itd. Funkcije: размерные boje za označavanje, mjerenje i prijenos veličina kutova-graničnik kuta od 45 stupnjeva i 90 stupnjeva / маркировочный manometar za paralelne linije-dimenzije vježbi pomoću vodilice za bušenje.

Specifikacija: Materijal: plastika Boja: slučajna Veličina: 20x7x6.5cm-7.87x2.76x2.56inch

Napomena: Mogu biti neke manje razlike u boji tonu slika i stvarnog proizvoda.Molim vas, neka se malo razlikovati od-za ručno mjerenje, hvala.

Upućivanje uključuje: 1 kom. x mjerni alat

Malo kutije ne.Sigurno je pakiran u bubbly paket.

Sva roba će biti poslana u roku od 2 radna dana nakon uplate. napomena: Avio-polazak Pošte Kine/upućivanje pripada samo svijet sustavu, koji radi mnogo sporije, nego posebna dostava.Roba je obično stižu u roku od 7-25 radnih dana širom svijeta.Vrijeme dolaska i ovisi o nekim čimbenicima i različitim regijama.Ukupna tablica vrijeme dolaska u nastavku za vaše razumijevanje.:

Ako pri nabavi roba ima nedostatak ili vi im niste zadovoljni, vratite ga u roku od 14 dana za zamjenu ili povrat novca.Ali roba mora se vratiti na tvornički.Molimo vas da nas unaprijed kontaktirate i provjerite povratnu adresu, prije nego što se vrati ga.Ako je proizvod neispravan u roku od 3 mjeseca, možemo vam poslati novu zamjenu za besplatno ili ponuditi puni povrat novca nakon dobivanja defektni proizvod.Ako je proizvod neispravan u roku od 12 mjeseci, također možemo vam ponuditi uslugu zamjene, ali ćete morati platiti dodatne troškove prijevoza.

Naš cilj je osigurati najvišu razinu usluge kupcima, i naši stručnjaci službu za korisnike uvijek spremni riješiti bilo koji vaš problem.Mi visoko cijenimo vaše pozitivne recenzije označena sa 5 zvijezdica, i, molimo vas, ne ostavljajte negativnih recenzija neće se obratite za pomoć.

Više informacija

  • Tip linije - -
  • Broj modela - 307072
  • Vrsta - Linija
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • U presavijeni - No
  • Materijal - Plastika
  • Promotivni linija - No

SKU: w169759


Naši (0)

Također mogu se sviđa