Set četkica za zrnatost automobila, četka za čišćenje prašine u vozilu, Udobna ručka, Set za čišćenje unutrašnjosti središnje konzole ploči s instrumentima

( 0 )
154.70 kn 77.31 kn

Informacije o proizvodu

Ako želite održavati svoje vozilo čistim i sjaju, trebat će vam ovaj skup auto stakala za detalj detalja.Set uključuje 3 četke različitih veličina i oblika, koje se može doći do bilo pukotine vašeg automobila.Četke imaju mekanu i jaku sintetički щетину, koja neće nestati i ne oštećuje vaše vozilo.Oni su idealni za čišćenje uskih ili teško dostupnim mjestima.

Specifikacija:

Naslov: Četke za zrnatost automobila

Veličina: oko 27 * 12 * 4 cm/10.63*4.72*1.57 palac

Pakiranje list:

3pcs * Četke za zrnatost automobila

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Detalje o proizvodu

1. Profesionalna usluga čišćenja: pomoću 3 različite četke možete lako doći do uskih grla i očistiti svaki kutak interijera i eksterijera vašeg automobila.

2. Meke i čvrste četke: Izrađeni su od visokokvalitetnog materijala s vlaknima, koji neće nestati i ne ispočetka vaš automobil.Oni su dovoljno mekana za čišćenje osjetljivih površina i dovoljno čvrste da ih dovoljno na mnogo koristi.

3. Glatko i ugodno: vam se sviđa, mekoću i praktičnost ove četke.Kod njih pp ručka s ergonomskim dizajnom koji savršeno leži u ruci.Oni također imaju konstrukciju bez metala, предотвращающую pojava hrđe.Ove četke će dati sjaj vašem automobilu, ne struganjem ga.

4. Praktičan i svestran: zahvaljujući dizajnu s rupama za zube može uredno objesiti i pohraniti.To vam omogućuje jednostavno prebacivanje glave četkice u skladu s vašim potrebama.Glava četke reusable i čvrst.

5. Univerzalna sredstva za čišćenje: mokro ili suho, te četke s lakoćom će očistiti svaku površinu.Možete ih koristiti za svoj auto, kombi, brod, motocikl, kuće i mnogo drugog.Oni su savršeni za uklanjanje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca.

Više informacija

  • Težina proizvoda - 1.0kg
  • Širina proizvoda - 0.0inch
  • Promjer proizvoda - 0.0inch
  • Dužina proizvoda - 0.0inch
  • Visina proizvoda - 0.0inch
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w2155


Naši (0)

Također mogu se sviđa