Prozirne korice za kontroler, igre konzole, защищающая od ogrebotina, ručka za automat za PC, torbica za sudoper, koji se može prati za PlayStation Portal

( 0 )
86.75 kn 60.69 kn

Vrsta: Igre i pribor

Informacije o proizvodu

Prozirna Zaštitna navlaka uz punu zaštitu, otporna na udarce torbica za kontroler igraće konzole i za PC, zaštita od pada, Моющийся od ogrebotina za Sony Playstation Portal

Funkcija:

1. Individualni dizajn: Прецизионное формование, idealan za nove prijenosne konzole strujanja SONY PlayStation Portal (PS5 Portal).Zaštitna torbica pruža 360-stupanj zaštite, ne blokira nikakve tipke, a pruža pun pristup svim portovima, gumbima i funkcionalnim sposobnostima.

2. Visoko kvalitetni materijal: Izrađen od visoko kvalitetnih materijala PC, zaštitna torbica učinkovito upija udarce i omogućuje osjećaj ugode.On je neškodljiv za okoliš, može se izbrisati, a tvrdi kućište RAČUNALA sprječava nastanak ogrebotina, pružajući optimalnu zaštitu od dnevne sudara i padova, ogrebotina, prašine i otisaka prstiju.

3. Tehnologija zaštite od yellowing: Izrađen je od visokokvalitetnog materijala PC, koji je otporan na žuti, вызванному utjecajem svjetlosti i kisika.Čak i nakon dugotrajne upotrebe zaštitni poklopac Full protection zadržava svoj kristalno čist izgled, omogućujući vam da ocijenite čist izgled vašeg PS Portal.U slučaju onečišćenja možete ga lako očistiti vodom ili na vlažnom krpom.

5. Jednostavnost korištenja: Torbica game machine grip shell lako se postavlja i uklanja, što ga čini idealnim za punjenje.On je opremljen otvorom za priključka za punjenje, čime puniti uređaj, bez skidanja zaštitna torbica.On se savršeno uklapaju sa PS Portal bez stvaranja smetnji pri radu s gumbima ili joystick za upravljanje tijekom igara.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Kompatibilan marka / model: Sony

Naziv: zaštitna torbica za igraće konzole

Materijal: PC

Boja: prozirno, prozirno crna, prozirna crvena, prozirna plava (opcionalno)

Izgled: Dizajn sa postoljem, противоскользящая tekstura, ergonomski dizajn, zakrivljena udobna ručka.

Odnosi: za prijenosne igraće konzole SONY PlayStation Portal (PS5 Portal)

Veličina: 30,5x12x5,2 cm/12,01x4,72x2,05 inča

Masa: 113,3 d

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x tvrdi zaštitna torbica za PC

Više informacija

  • Kompatibilan marka / model - Nema
  • Naziv - ALLOYSEED
  • Broj modela - Torbica
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w17076


Naši (0)

Također mogu se sviđa