E-pas USB Ne zahtijeva spajanje i odspajanje od mreže Mali gaming USB ključ je Potreban za standard P5 4.03 / 4.50 Ispod

( 0 )
113.97 kn 87.77 kn

Vrsta: Igre i pribor

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

Odnosi s domaćinima s verzijama 4.03 / 4.50 i u nastavku, ažurirano prije 4.51 i u nastavku nekoliko dana prije.Niske verzije mogu biti unaprijeđeni na navedene verzije putem autonomnih USB uređaja za pohranu, ali ne mogu se koristiti ili sjeckan iznad 4.51.

Dizajniran za konzole, rade na verzijama iznad 4.51, ovaj proizvod osigurava pouzdano i povoljno rješenje za upravljanje ažuriranjima softvera bez ugrožavanja sigurnosti.Izrađen je od otpornog ABS materijala.

Idealan za igrače koji vole ručno upravljanje ažuriranjima softvera konzole.Jednostavno onemogućite automatsku instalaciju i dobiti potpunu kontrolu nad promjenama u vašem sustavu.

Lako интегрируйте несъемную USB-e-psa u svoju igru rutinu.Da li ste kod kuće ili u pokretu, možete lako ažurirati svoje konzole, bez ikakvih komplikacija.

Otkrijte puni potencijal konzolu putem zadržane USB-e-pasa.Dobiti pristup postavkama za ispravljanje pogrešaka i istražite mogućnosti sjeckanje u ranoj fazi, što će vam dati prednost u svijetu igara.

Tehničke karakteristike:

Materijal: ABS

Veličina: približno 6x1,8 cm / 2,4x0,7 inča

Wi-Fi: EchoStretch

Ili PS54xx32

Lozinka 12345678

Ili bez lozinke

Automatska verzija na kineskom jeziku

(Otvara web-stranicu za automatske injekcije)

Spriječite automatsko preuzimanje i instalaciju aktualizacijskih datoteka u postavkama.Zatvorite postavke spremljene podatke i igre - automatska ažuriranja - automatsko preuzimanje - zatvorite.

Postavke -internet - spojite se na Internet, pronađite ime, unesite lozinku, upišite korisnički priručnik postavke, odaberite "Yes", pričekajte nekoliko minuta, dok se web-stranica učita, a web-stranica se automatski взломается.

Postoji mogućnost da postupak ne bude uspješan ili se može pojaviti upit na nedostatak memorije. Pritisnite OK za nastavak.

Nakon uspješnog sjeckanje "Postavke debugging" će se pojaviti na dnu postavki

Jednostavno sjeckanje prošao uspješno

U isporuku je uključeno:

E-psić 1XUSB

Napomena:

Dopuštena odstupanja od 1 do 3 cm od-za ručno mjerenje, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Više informacija

  • Kompatibilan marka / model - PS5
  • Naziv - OPEN-SMART
  • Vrsta opreme - Adapter
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w34437


Naši (0)

Također mogu se sviđa