Priručnik tla блокиратор za zaštitu korijena biljke, uređaj za stvaranje tlu blokova s ergonomskim ručka, dobro skrojen za vrtove

( 0 )
534.36 kn 374.08 kn

Vrsta: Vrt pribor

Informacije o proizvodu

Tla Блокиратор s Ugodno rukovanje Ručni 8-Elemental Tla Блокиратор za Vanjske Biljke Vrtlarstvo

1. Učinkovito: Ovaj tla блокиратор može brzo i jednostavno napraviti skup četvornih glinenim blokovima veličine 4 cm / 1,6 cm, opremljen sa 3 različitim detaljima od ABS-plastike za izradu rupa za sjeme.

2. Trajnost i održivost: Izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure, tla блокиратор razlikuje trajnost, dobar dizajn i izdržljivost u godinama, što smanjuje količinu otpada na plastične ladice za sjemenih ćelija.

3. Odličan nastup: Zemljišni blokovi, producent ove блокирующим alat, pogodna za vrtić i dovesti na minimum oštećenja krhke korijena prilikom presađivanja i sprečavaju ih завязывание.

4. Ergonomski dizajn ručke: Ručka ručne почвогрунта ima нескользящую amortizacije i ergonomski oblikovan, koji pruža laganu i udobnu slijetanje i pogodan je za sve sezone.

5. Najbolji poklon za vašeg vrta: антикоррозийный i višekratnu upotrebu, možete uzgajati u zatvorenom prostoru toliko sjemena, koliko vam je potrebno, a to neće oduzeti previše prostora!

Specifikacija: Tip proizvoda: tla блокиратор

Materijal: aluminijska legura

Težina: oko 1300 g / 45,9 oz

Veličina proizvoda: cca. 19.5x10.5x14 cm / 7.7x4.1x5.5in

Lik: da Brzo napravite set od 8 komada blokova veličine 4 cm / 1,6 cm

Popis paketa: 1 x tla блокиратор

1 x ključa

1 x Opruga

1 x ručka

24 x sjemenska pluta

1 x Specifikacija

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w151815


Naši (0)

Također mogu se sviđa