Čarape-brodice za bazen, čarape brodice za uštedu košare za filter za bazen, filter za višekratnu upotrebu čarape s ультратонкой mreže za hvatanje smeća u bazenu

( 0 )
80.07 kn 60.04 kn

Vrsta: Vrt pribor

Informacije o proizvodu

NEMA VIŠE SKUPE POPRAVKE: ove čarape filter saver će vam pomoći u njezi bazenom.Oni mogu odgoditi masti kosu, insekata, trava, pelud, lišće, borove iglice i bilo koje druge male krhotine.Jednostavan, ali učinkovit način da zaštitite filter za bazen.

JEDNOSTAVNOST INSTALACIJE: Naše čarape za gliser za bazen vrlo fleksibilni i pogodna je za većinu tipova pumpi za bazene, košare za filter, košara za bazene ili košara za sita.Sve što trebate učiniti je vucite ih u koš za gliser, staviti smeće na mjesto i redovito mijenjajte čarape za bazen.

DUGOTRAJNI I VIŠEKRATNU upotrebu: Izrađen od debelog finog filtra najlon tkanine čarape-filteri za bazen su visoke kvalitete, elastičnost, izdržljivost, možete ih isprati i ponovno koristiti po potrebi.Ekonomičan i jednostavan za korištenje.Preporučuje se zamjena čarape-brodice za bazen svakih 4-8 tjedana.

idealan PRIBOR ZA BAZEN: Uživajte u više fino filtriranje i čistoće bazena s vrhom-скиммерами.Čarape za bazen prikupiti sve smeće do toga kako se on isporuči zacepiti, i mogu začepiti vaše filter, tako da je vaš sustav filtracije trajati duže! idealan za zemaljske bazena.

Boja: bijela

Materijal: tkanina

Veličina: oko 20,5 x 11,5 cm

Sadržaj pakiranja:

20 x čarapa za gliser u bazenu

/

30 x čarapa za gliser u bazenu

Napomena: osim сетчатого filter prikaza

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w202327


Naši (0)

Također mogu se sviđa