Slatko Crtani Pas Privjesak Torbica Za Telefon Samsung Galaxy Z Flip 4 3 5 Čvrsti Poklopac Funda Za ZFlip3 ZFlip4 Šok-Dokaz Privjesak Capa

( 5.00 )
36.37 kn 34.55 kn

Oznake za robe: samsung z flip 4 pribor, crtani omot za mobilni telefon, Zaokretnih torbica za SAMSUNG Galaxy Z, torbica za psa samsung z flip 4

Informacije o proizvodu

Torbica za Samsung Galaxy Z Flip 4 3 s ovjesom u obliku slatka crtani pseću

Opis proizvoda :

1. Materijal: visoko kvalitetne meke silikonske navlake, potpuna zaštita.

2. Posebnost: Idealna štiti vaš mobilni telefon od udaraca, ogrebotina, oštećenja, prljavštine, ulja i drugih oštećenja.

3. Mi podržavamo izravnu isporuku, veliko prodaju, možemo vam ponuditi najbolju cijenu, proizvode visoke kvalitete.

4. Ruski prijatelji, molimo, ostavite svoje puno ime, da se pošiljke.

5. Ako se odlučite za opciju dostave: Kina-Pošte Ordinary Small Packet Plus, ona ne može pružiti informacije o praćenju stranih segment, molimo vas, ne brinite, to je uspješno će stići u vašu zemlju, i stupanj gubitka paketa u njoj je vrlo vrlo niska.Mi ne primamo nikakvih sporova zbog nedostatka sobe za praćenje u tim poslovima.

Ako želite pratiti informacije o proizvodu u cjelini u stvarnom vremenu, molimo odaberite standardnu isporuku ili isporuku.

Napomena:

Ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem zbog vas.

Možete otići u naše trgovine, izaberite svoje omiljene sjedalo: Kliknite na početnu stranicu dodajte naš dućan u svoj popis trgovinama ne propustite niti jednu jeftinije proizvode!

Više informacija

  • Dizajn - Crtani film, Ljubimac
  • Naziv - NoEnName_Null
  • Karakteristike - Zaštita od otisaka prstiju, Zaštita od ogrebotina, Prašinu, Vodootporan
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Potpuna pokrivenost
  • Kompatibilan brand - Samsung

SKU: w1507


Naši (0)

Također mogu se sviđa