Kožna torbica za Samsung A13 A14 A23 A24 A33 A34 a a53 A54 A73 A12 A22 A32 A52 A72 A21S A51 A71 A31 A41 A20E A50 A30 A70 A11 Torbica

( 0 )
81.89 kn 40.14 kn

Informacije o proizvodu

Rusi prijatelji, imajte na umu, molim vas!!!

Prijatelji iz Rusije, molimo navedite puno ime primatelja u vezi sa novom politikom ruske carine.

Savjet: www.gradaniza5.com.hr Saver Shipping/www.gradaniza5.com.hr Standard Shipping/Cainiao Super Economy za posebne robe

Za nekoliko posebnih proizvoda na izbor.Preporučujem!

O ovom proizvodu

Kompatibilnost: Na slici je prikazan samo jedan model mobilnog telefona.Molimo vas, provjerite model vašeg mobilnog telefona prije kupnje.Ne brkati s drugim modelima telefona.

[RAZNOVRSNOST]: (1).U paketu 2 pretinci za kartice i 1 džep za novac, što vam omogućuje da nose sa sobom kreditne i debitne kartice, kao i za gotovinu, ne uzimajući sa sobom novčanik. (2). Možete podići telefon gledati ništa bez pomoći ruku. (3). Magnetski ventil, da bi ga zatvorena i zaštićena, sigurno magnetske trake pričvrstite kopču.

[SVEOBUHVATNA ZAŠTITA]: Kožna torbica-novčanik s gornjim poklopcem za telefon će zatvoriti sve kutove i pruža odlične двухслойную zaštitu za vaš pametni telefon.Čvrsta unutarnja obloga od mekog TPU s blagim противоударным ruba štiti telefon od padova i udaraca.

[NIKAD NE izlazi iz MODE]: Vrhunski izrađen u klasičnom низкопрофильном dizajnu.Odlično leži u ruci i omogućuje glatka i klikom na gumb na kućištu telefona.Pogodan za svakodnevni život i poslovna putovanja. Dizajniran da naglasi suptilnost bez ugrožavanja sigurnosti telefona.Precizno izrezani pružaju potpuni pristup lukama, a osjetljiva poklopac gumba omogućuju brzo pritisnite.

Više informacija

  • Karakteristike - Zaštita od ogrebotina, Prašinu, S nosačem, S Remen
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Flip-case
  • Kompatibilan brand - Samsung
  • Dizajn - Monokromatski, Geometrijski uzorak, Citate i poruke

SKU: w471206


Naši (0)

Također mogu se sviđa