Automatsko Unutarnja rasvjeta Smart Interior Light Car RGB Okolna rasvjeta za automobile Auto Аромалампа Auto Oprema za interijer

( 0 )
208.85 kn 104.39 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Okolno osvjetljenje vozila je 10 svjetlosnih efekata, i vi možete postaviti svoj omiljeni način, u skladu sa vašim raspoloženjem ili aktivnošću.

Instalacija: Izvadite spona od aluminijske legure s utičnice klima uređaja, najprije umetnite ga u stražnji utor difuzora svjetlosti, a zatim pričvrstite difuzor svjetlosti klima uređaja na utičnicu vozila pomoću kopče.

Način osvjetljenja: Skenirajte QR-kod za upotrebu u mobilnom telefonu, preuzmite i instalirajte aplikaciju i uključite mobilni telefon na uređaj putem bežične mreže (naziv bežične veze: colorful-light).Nakon uspješnog povezivanja možete postaviti svjetlosni efekt, amplitude zvuka i osjetljivost u mobilnom aplikacijom.

Specifikacija:

Naslov: Bežični auto aromatičan difuzno svjetlo

Izlazna snaga: 3 W

Ulazna snaga: dc 5v 0,5 A

Sučelje za unos: type -C

Kapacitet baterije: 200 mah

Uključivanje i isključivanje: pritisnite i držite gumb napajanja pritisnutim 3 sekunde kako biste uključili / isključili napajanje.

Popis paketa:

1 * Vanjska rasvjeta automobila

1 * Upute

1 * Kabel za punjenje Type-C

1 * Parfem iz prozračna filma

1 * Stezaljka za ispuštanje zraka iz aluminijske legure

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja boja proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

Zbog ručnog mjerenja mogu biti odstupanja od proizvoda.

Detalje o proizvodu

1. Bežično upravljanje pomoću aplikacije: možete preuzeti aplikaciju za upravljanje učinkom rasvjete i amplituda zvuka pomoću telefona.Vanjska rasvjeta automobila podržava 10 vrsta svjetlosnih efekata, a svjetlina se prilagođava.

2. Svjetla za glasovno upravljanje vozilom: kao promjena glasnoće u automobilu ova svjetla s glasovnom aktivacijom može ukrasiti vaš automobil različitim elementima uređenja.Jarke boje u skladu sa vašim omiljenim pjesmama.

3. Očistite unutarnji zrak: To je također ароматерапевтическая lampa-pročistač zraka, koji se može čistiti zrak i posvetiti više kisika za poboljšanje kvalitete zraka u vozilu i dati vam osjetiti nalet energije.

4. Očistite unutarnji zrak: To je također ароматерапевтическая lampa-pročistač zraka, koji se može čistiti zrak i posvetiti više kisika za poboljšanje kvalitete zraka u vozilu i dati vam osjetiti nalet energije.

5. Trajni akril telo: Osvjetljenje unutrašnjosti vozila se sastoji od trajnih akril tela, koji dobro radi, čak i u teškim uvjetima, zahvaljujući ugrađenom punjiva baterija, pogodan za sekundarnu preradu.

Više informacija

  • Naziv modela - Led auto svjetla
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Težina proizvoda - 65g
  • Tip proizvoda - Unutarnje uređenje

SKU: w13204


Naši (0)

Također mogu se sviđa