Slatka buldog, dekoracija automobila, kontrolna ploča, figure pasa, privjesci za uređenje ploči s instrumentima u automobilu, crtani ljubimci, nakit od smole

( 0 )
73.03 kn 36.51 kn

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Izvrstan detalj: Ovaj buldog za instrument ploča je izrađena od visokokvalitetnih smola, koju nije lako deformira ili выцвести.On je realan i lijep izgled, zahvaljujući kojima ćete se osjećati ugodno i sretno.Možete ga koristiti za dugo vremena kao ukras ili poklon.

2. Elegantan ukras automobila: Ukrasite ploču dragim likom buldoga i podarite vašem automobilu vedrinu.Možete odabrati jedan od brojnih dodatnih stilova, pokazati svoju osobnost i ukus.

3. Nekoliko scena: Ovaj buldog na ploči s instrumentima - nije samo dobar auto pribor, ali i prekrasan ukras kuće.To može začiniti vaš prostor i dodati zabave i ljepote u svoj svakodnevni život.

4. Zabava i opuštanje: Ovaj buldog na ploči s instrumentima - savršen auto-opreme koja će vam omogućiti da se dobro provesti vrijeme igrajući se s njim.To je također odličan stolni pribor koji će vam pomoći da se potpuno opustiti i odmoriti nakon dugog radnog dana.

5. Izrazite svoje najbolje želje: Ovaj dashboard bulldog - toplo dar, koji može poboljšati vaš odnos sa prijateljima ili obitelji.Dopustite im da se osjećaju svoje toplina svaki put kad putuju s ovim dragim i vjerni pratilac.

Opis:

Ove slatka i šareni ukrasi izrađeni od polimernih materijala, koji se lako deformira ili выцвести.Oni mogu dati svoj automobil, životne radosti i šarma.Možete ih koristiti u raznim mjestima, kao što su radni stol, policu ili kutiju.Dobro provedite vrijeme s tim milo satelita i uživajte u svakom trenutku na cesti.Oni će također postati savršen poklon od prijatelja ili obitelji, koji vole automobile i životinja.

Specifikacija :

1. Naziv proizvoda: Ukras u obliku auto buldog.

2. Materijal proizvoda: smola

3. Težina proizvoda: 40 g

4. Veličina proizvoda: visina oko 5,5 cm (2,16 inča)

Popis paketa:

Buldog za ploču * 1

Napomene:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kut kamere u boji proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

2. Zbog ručnog mjerenja mogu biti odstupanja od proizvoda.

Više informacija

  • Težina proizvoda - about 50g
  • Osnovni materijal - smola
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w15127


Naši (0)

Također mogu se sviđa