Nano-čarobna tkaninu, krpu za poliranje automobila, za uklanjanje mrlje, ogrebotine na auto boje, Pribor za popravak Od vodenih mrlja i

( 0 )
40.00 kn 19.96 kn

Informacije o proizvodu

Ova univerzalna krpa za brisanje automobilskih ogrebotina će vam pomoći da popravite ogrebotine, mrlje od vode i druge tragove na vašem automobilu.U njemu se koristi tehnologija наноремонта za vraćanje sjaja i boja vašeg vozila.On je male veličine, lako nositi sa sobom, tako da možete ga koristiti kod kuće ili na putu.On radi na svim vrstama automobila, uključujući i suv.Također možete ga podijeliti sa svojim prijateljima, kojima je ona potrebna.

Tehničke karakteristike:

Veličina: kao na slici

Jednostavnost korištenja:

1. Operite automobil i obrišite ga suhom krpom.Ovaj korak je za čišćenje od prašine i provjere da je on suho.

2. Uzmi maramicu za otklanjanje ogrebotina i ponovite postupak, obrišite ogrebotine i lagano pritisnuti.

3. Ako se nakon toga krpu pao na pod, molimo vas da ne koristite ga opet, toliko kao pijesak ili bilo što drugo, прилипшее tkanine, naškoditi vašem vozilu.

4. Obrišite ga čistim suhim ručnikom, sjaj će se oporaviti na prirodan način.

5. Ne treba brisati ovu salvetu za uklanjanje ogrebotina nakon uporabe i uklonite ga natrag u svoj paket.Držite ga zatvorenoj za ponovnu uporabu.

Upozorenje:

1. Ne stavljati tkaninu vodom i držite ga na mjestima nedostupnima maloj djeci.

2. Prvo ga treba koristiti na malom prostoru za provjeru kompatibilnosti.

3. Popravak tkiva ne treba oprati vodom prije uporabe i uvjerite se da je mjesto popravka suho.

4. Nakon upotrebe maramice za otklanjanje ogrebotina obrišite ga čistim i suhim ručnikom, sjaj će se oporaviti na prirodan način.

Pakiranje list:

1 kom. * Ubrus Nano sparkle za brisanje automobilskih ogrebotina

Detalje o proizvodu

1. Brzi popravak: Ova tkanina je opremljen tehnologijom nano-popravak, koja omogućuje vrlo brzo poliranje i uklanjanje ogrebotina sa bilo koje površine vozila.Ona može vratiti originalni sjaj i ton vašeg vozila, dajući mu čisti i novi izgled.

2. Oporavak od automobilske boje: Ovaj nano-ubrus za brisanje automobilskih ogrebotina široko se koristi za uklanjanje ogrebotina od boje, auto ogrebotine i mrlje od vode, pogodna za poliranje automobila i problema s hrđa, dajući svoj automobil, sjajni izgled.

3. Širok spektar primjene: Ova tkanina nano sparkle, široko se koristi za razne vrste automobila, je univerzalna krpom za brisanje automobilskih ogrebotina, pogodan za automobile, kamione, suv, kombijima i mnogo drugog.

4. Prenosiv i jednostavan za: Ova salveta za brisanje automobilskih ogrebotina nano male veličine, lako nositi sa sobom, što ga čini idealnim za kućnu upotrebu i putovanja.Možete ga pohraniti u autu, torbici ili džepu.

5. Jednostavnost korištenja: Ovaj nano-čarobna krpa pruža dugotrajnu zaštitu boje vašeg automobila, lako se nanosi na čistu prometnoj boje, bez prašine i vode, može se koristiti za vozila različitih boja.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w13012


Naši (0)

Također mogu se sviđa