Kompatibilnost s Hypermotard 796 821 939 950 1100 848 916 1098 1198 1199 1299 Okasti ključ za podešavanje lanca stražnje glavčine Izravna isporuka

( 0 )
199.71 kn 163.77 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

ООТДТИ

Ovaj okasti ključ za podešavanje glavčine kotača stražnji lanac predstavlja posebno dizajniran iščašenje jednosmjernom okretanje ručice, koji pojednostavljuje podešavanje zategnutosti lanca, kao nikada prije!

izrađen je od kvalitetnih materijala, kao što su ugljični čelik i хромованадиевая legirani čelik, ovaj alat istovremeno je izdržljiv i lagan, što ga čini lako za nositi ga sa sobom u svoj set alata za motocikle.

Dizajniran za korištenje kao što je ljubiteljima motocikala, tako i mehanike, ovaj alat je idealan za sve koji žele da se njihov rad je glatko i učinkovito.

Da li ste na putu ili radi u garaži, ovaj svestrani alat je idealan za brzo i jednostavno podešavanje zategnutosti lanca na svojim motociklima.

Zahvaljujući točnom projektiranje i čvrste konstrukcije ovaj okasti ključ za podešavanje glave stražnjeg lanca, bez sumnje će postati sastavni dio redovito održavanje vaših motocikala!

Tehničke karakteristike:

Materijal: ugljični čelik, krom-ванадиевая legirani čelik, высокоуглеродистая čelik, литая čelik

Veličina: kao na slici

Boja: srebrna/crna

U isporuku je uključeno:

1 iščašenje

Napomena:

① . Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

② . Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.

Hvala na razumijevanju.

Više informacija

  • Vrsta - Alati za popravak guma
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w52337


Naši (0)

Također mogu se sviđa