Električna ručka za graviranje, USB Punjiva mini olovka za brušenje, poliranje, grickalica za nokte, akumulatorski alat za graviranje, A

( 0 )
170.01 kn 107.08 kn

Informacije o proizvodu

Praktičan i pametan dizajn ručke za brušenje navoja: Na ovom гравировальном razboju lakše zamijeniti bušilice, nego na drugim гравировальных stroju.Bez upotrebe ikakvih alata jednostavno umetnite svrdlo i uklonite ga izravno.Osim toga, njegov dizajn se razlikuje niska razina buke, i da ga je lako nositi sa sobom, ne brinući se o tome, da to može oštetiti članovima obitelji tijekom rada.Idealan za korištenje početnici ili profesionalci, da ga je lako nositi sa sobom, a zatim prilagoditi i napraviti potrepština, kao što su posebne darove.

Podesiva brzina ove olovke za rezanje: pomoću tipke za regulaciju brzine, može doći do 20000 okretaja u minuti i prilagoditi brzinu u skladu s vašim potrebama.Postoje tri razine podesive brzine koje se mogu prilagoditi za različite materijale u rasponu od 5.000 do 20.000 o / min. Kliknite jednom od 5000 do 10.000 o / min, Pritisnite dva puta, od 10.000 do 15.000 o / min, Pritisnite tri puta, od 15.000 do 2000 o /min. najniža brzina omogućuje stvaranje nakit i predmeti od žada, kao i poliranje noktiju u sigurnim uvjetima.

Najviša brzina omogućuje rad s navojem na drva, stakla i plastike.Pogodan za razne prigode.: Višenamjenski držač za brušenje i rezanje navoja omogućava precizno i ugodno raditi na gotovo bilo kojoj površini.Vrlo je pogodan za rezanje i brušenje različitih materijala kao što su drvo, kamen, koštice breskve, jaja, proizvodi ručne izrade, staklo, keramika, plastika, poliranje noktiju, sportska oprema, igračke, punjače za mobilne telefone, fin nakit i staklarija.

Ova brusilica ručka ima mnoge karakteristike: ona teži 40 grama, male težine i lagan za upravljanje.Dakle, početnicima ga povoljno uzeti i koristiti.Zahvaljujući osnovni dizajn ovog navojni klinac, koji ima stabilnost stezanje i visoke концентричностью, on je vrlo stabilno u točnom rupturing i fino rezbarenje.Također ima bateriju velikog kapaciteta, kapaciteta 380 mah, čime se raditi duže i osigurava dugi vijek trajanja.

Punjive intelektualne struje: Naši alati za rezanje metala punjive i opremljeni USB kabelima.Mali гравировальная pen mini je opremljen ugrađenom tiskanom pločicom i zaštitu intelektualnog sigurnosni čip od preopterećenja.Pri visokoj radnom otporu napajanje se automatski isključuje kako bi se spriječilo oštećenje klesanog olovke.Molimo vas, budite sigurni i koristite ga sigurno.

Boja: srebrna

materijal: metal

Sadržaj pakiranja:

1 x olovka za graviranje

1 x USB kabel

2 x brusilica krunica

30 x bita

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w120434


Naši (0)

Također mogu se sviđa