Mješoviti Prijenosni Led Ručka Za Provjeru Novca, Ručka S Nevidljive Tinte, Svjetlosna Olovka S UV-pozadinskim Osvjetljenjem Za Trgovinu School (Slučajna boja)

( 0 )
106.06 kn 55.17 kn

Informacije o proizvodu

Opis

Ovaj predmet predstavlja prenosivi olovku, izrađene od izdržljivog i glatke plastike, posebnost koja je posebna funkcija nevidljivosti - riječi će nestati sa papira na kojem ste napisali.On će biti dostupan nakon što se svjetlo njegova UV svjetiljka, koja se nalazi na колпачке olovke.UV-lampu možete koristiti i kao valute.

Karakteristike

- Boja: 8 mješoviti boja.

- Materijal: plastika.

- Veličina: 13 x 1,5 x 1 pogledajte

- Siguran tinte bez mirisa, možete pisati bilo gdje: na majicama, papiru, koži i na bilo kojoj površini!Korisne igračke za svoju djecu i zelene olovke!

- Kada se vaš post je napisan ručke, vi ništa ne vidite, ali možete jasno vidjeti poruku na svjetlu, odlaznom od olovke.

- Idealan za pozivnice za vjenčanje, dobrih pribor za dječju špijunskim zurke, učinite zabavno milost za zurke, čak i koristeći svoju valutu za provjeru.

- Izrađen od visoko-kvalitetne plastike, lagan i odgovarajuće veličine, lako nositi sa sobom.

- Također se može koristiti kao poklon za rođendan, Noć vještica, božić pokloni prijateljima.

-Topli savjet: Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, svjetline zaslona, priručnik za mjerenja i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji i veličini između fotografijom i stvarne robe.Iskreno se nadam da ćete moći razumjeti!Hvala!

24 x Ručka S Nevidljive Tinte

Više informacija

  • Lik 1 - prijenosni ručka
  • Lice 3 - двухфункциональная ručka
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Особенности4 - Ručka
  • Lik 2 - Led ručka
  • Особенности5 - olovka-cinika s UV-pozadinskim osvjetljenjem

SKU: w155816


Naši (0)

Također mogu se sviđa