Vrećice za uzgoj jagoda, sirovine, vrtne posude za Povrće vrt pribor, Vrtni alat, Многозубая torba za uzgoj povrća i voća, sadilica

( 0 )
66.79 kn 33.39 kn

Vrsta: Vrt pribor

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Za višekratnu upotrebu u dugo vremena Napredne roba materijali koji se koriste za višekratnu upotrebu vrećice za sadnju stabala.Lagana i prozračna.To može doprinijeti slobodnom širenju korijenski sustav, povećanje količine kisika, supercooled voda, brzi rast, stabilan okruženju.

2. Visoko kvalitetni materijal Ove vrećice za uzgoj jagode izrađene od sigurne mekane materijal je vodootporan i otporan na uv zračenje, to je najbolji izbor za uzgoj povrća na terasama i krovovima.

3. Dizajn džepova Te vrećaste lonci imaju džepove na vanjskoj strani torbe, tako da će imati dodatni prostor za uzgoj, što će stvoriti prekrasan zeleni krajolik.

4. Jednostavnost korištenja Jednostavno i беспроблемное uzgoj jagoda i povrća.To može biti dobro rješenje za problem curenja u tlo u procesu transplantacije.Manje prljavštine i insekata, nego kod normalnog ulaska, i apsolutno nema korova!

5. Široka primjena Tkanina vreće za uzgoj biljaka idealni su za patios, malih vrtova, balkona, solarija i bilo unutarnje / vanjske prostore.Možete ih uzgajati bilje, jagode, rajčice, luk, tarot, редисом, mrkvom ili drugim biljkama.

Opis:

Ove torbe za uzgoj biljaka izrađene od sigurne materijal je vodootporan i otporan na uv zračenje, to je najbolji izbor za uzgoj povrća na terasama i krovovima.

U vrećama za sadnju stabala za višekratnu upotrebu se koristi moderna sirovina.Lagana i prozračna.To može doprinijeti slobodnom širenju korijenski sustav, povećanje količine kisika, переохлаждению vode, brzi rast, stabilan okolišu.

Ove torbe su dizajnirani s džepovima na vanjskoj strani torbe, tako da će imati dodatni prostor za uzgoj, što će stvoriti prekrasan zeleni krajolik.

Lice:

Naslov: Torbe za uzgoj jagoda

Popis:

1 x Privjesak Torbica Za Cvijeće

Više informacija

  • Tip kompleta - no
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Plastika
  • Vrsta - Vrećice za uzgoj
  • Broj modela - Vrećice za uzgoj jagoda

SKU: w1099


Naši (0)

Također mogu se sviđa