2 komada Ptica Kućni Ljubimac Automatski Ulagač Za Ptice Sa Stegom Брызгозащищенная Ulagač Za Ptice Pribor Za Ptica Stanice Posuda Za hranu Za Ptice Papagaj Kanarinca

( 0 )
52.19 kn 35.50 kn

Informacije o proizvodu

Naša gravitacija ulagač za kućne ljubimce je potrebno za vlasnike ptica!Izrađen od visokokvalitetnog polipropilena i lako se instalira na kavez bez ikakvih alata.Ulagač je idealan za svoje pernate drugih, zbog jednostavnosti upotrebe i stvaranje uvjeta udoban.Neka vaš ljubimac uživati u prirodi i vodite računa o njihovim potrebama u ishrani uz pomoć naših jednostavnih gravitacijske izvoda za kućne ljubimce.

Specifikacija:

Materijal proizvoda: PP

Veličina jednog proizvoda: 8,5 * 4 * 3 cm/3.32*1.56*1.17 inča

Težina jedne proizvoda: 66 g;

Pakiranje list:

Ulagač za ptičji stanica * 2

Detalje o proizvodu

1. Bezopasne materijal: Izrađen od visoko-kvalitetnog polipropilena materijala, ova hranjenja i поилка za ptičji stanica je bez mirisa, osigurava zdravlje i sigurnost svojih ptica.Ona je također čvrst i izdržljiv joj nije lako oštetiti ako se клевании.

2. Besplatne care: Osigurajte zdravlje i sreća vaših ptica uz pomoć naših hummingbird i поилок za ptice u kavezima.Zahvaljujući jednostavnoj четырехэтапному proces montaže lako možete ih postaviti na bilo koju ćeliju bez ikakvih alata.Osim toga, njihov odvojiva dizajn olakšava njihovo čišćenje i zamjenu, osiguravajući da vaša perjem prijatelji često ostaju masti i dobivaju dovoljnu količinu vlage.

3. Pogodan za sve: Osigurajte dobrobit svoje kućne ptice uz pomoć naših jednostavnih za instalaciju hummingbird i поилок za ptičji stanica.Zahvaljujući koristi za montiranje kuka, koji je lako pričvrstiti na bilo koji kavez, u njima smješteni valovita попугайчики, kakadu, скарабеи, вьюрки i druge vrste ptica.Idealno kako bi se zadovoljile različite potrebe svoje pernate prijatelje, kao što je pijenje vode, konzumiranje sjemenki ili kupanje.

4. Jednostavno punjenje: Izvoda i piće za ptice mogu se napuniti vodom ili hranom za životinje izvan stanice, bez otvaranja vrata.To eliminira bilo kakve otpada i zagađenja, što ga čini jednostavnim rješenjem za hranjenje i zalijevanje svoje pernate prijatelje.

5. Višenamjenska upotreba: Ovaj ulagač i поилку za ptica stanice mogu se postaviti kao u sobi, dnevnom boravku, tako i na otvorenom, ostavljajući vaš ljubimac osjeća ugodno i uživati u prirodi. Univerzalni opcija instalacije: Zahvaljujući mogućnosti korištenja za nekoliko scenarija naše ulagač i поилку za ptica stanice se mogu smjestiti u zatvorenom prostoru ili vani.

Više informacija

  • Materijal - Guma
  • Tip pribora za ptice - Kupka za ptice
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1023


Naši (0)

Također mogu se sviđa