Efektivna četka za češljanje kućne ljubimce, punjiva parna četka za njegu kućnih ljubimaca, set za učinkovito šišanje pasa i mačaka, za

( 0 )
27.37 kn 15.61 kn

Informacije o proizvodu

1 Komplet češljevi za kućne ljubimce, punjiva parna četka za njegu mačkama, učinkovit češalj za uklanjanje dlake pasa, oprema za kućne ljubimce

Ergonomski dizajn omogućuje jednostavan zahvat i lagana njega.

Četke sa zaobljenim završetkom štiti kožu ljubimca tijekom njege.

Tehnologija vruće pare učinkovito uklanja prašinu i prljavštinu s vune ljubimca, dajući joj zdrav i uredan izgled.

Pomaže ukloniti neželjene dlačice sa vune ljubimca, zadržavajući svoj dom čistim i безволосым.

Pogodan za svakodnevno češljanje i njegu kose, učinkovito улавливая i uklanjanjem promjenjivu kamatnu dlaka mačke, pse i druge kućne ljubimce.

Opis:

Predstavljamo cesalj za kućne ljubimce, obavezno alat za njegu svojim mekanim prijateljima!Ova praktična i jednostavna za korištenje češalj sa zaobljenim završetkom pruža бережный njega bez nanošenja štete koži vašeg ljubimca.

Jedinstvena tehnologija vruće pare učinkovito olabavljuje i briše akumulirane prašine i prljavštine sa vune vaše mačke, dajući joj zdrav i čist izgled.Pozdravite se s neželjene dlake u vašem domu, jer je taj češalj efikasno uklanja vrednuju kosu s dlaku vašeg ljubimca, čineći vaš životni prostor čist i bez dlaka dlake.

Pogodan je za svakodnevnu njegu, prodire duboko u donji sloj vune, hvatajući i uklanjanje plutajućih kosu.Idealan za mačke, pse i ne samo to, ovaj univerzalni češalj će biti odličan dodatak vašem redovito skrbi za kućne ljubimce.Pazite da vaši ljubimci izgledali na najbolji mogući način, a u vašoj kući je vladao red pomoću češljevi za kućne ljubimce!

Naziv proizvoda: Četka za kućne ljubimce

Materijal: ABS, TPR

Značajke: Punjiva, zgodan, trajno

Kapacitet baterije: 150 mah

Informacije o veličini:

L: 11,5 cm / 4,53 inča, W: 8 cm / 3,15 inča (cca.)

Napomene:

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od predstavljena fotografijama.

Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog raznih ručnog mjerenja.

Paket uključuje:

1 x četka za kućne ljubimce

1 x USB kabel

Više informacija

  • Materijal - ABS, TPR
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w72421


Naši (0)

Također mogu se sviđa