Stolni svijećnjak u obliku konja i čovjeka, Centralne elemente površine, Stalak za svijeće, Prijenosni stol, Stalak za svijeće, Kipić za dnevni boravak

( 0 )
192.95 kn 96.48 kn

Vrsta: Kućni Dekor

Informacije o proizvodu

Привнесите u vaš prostor ambijent country-stilu uz pomoć našeg dekor u obliku križa u obliku молящейся konja-пастушки.Ovaj dizajn u obliku križa u obliku čovjeka i konja, koji je savjest, nije lako razbiti.Pod svjetlom stvara učinak projekcije, koji mu daje šarm.Dekor je svestrana i ima široki spektar primjene.Idealno za one koji vole zapadni dekor!

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Dekoracija u obliku križa s молящейся horse-пастушкой

Materijal: metal

Veličina proizvoda: 22,5 * 15,1 cm

Težina: 400 g

Lista proizvoda:

1 * Dekor u obliku križa s молящейся horse-пастушкой

Napomene:

Molimo, dopustite da grešku 0,5 cm/0,20 zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti razumjeti.

Detalje o proizvodu

1. Učinjeno na savjest: Naš križ kaubojka praying horse ima solidnu konstrukciju od metala materijala koji može izdržati ekstremne vremenske uvjete, što ga čini dugotrajan dodatak vašem automobilu, kamionu

2. Svijetle home dekor: Ovaj umetak u obliku križa s молящейся konja-пастушкой može pohvaliti svijetao i atraktivan izgled i idealna je za odmor i home dekor.Njegov dizajn je u obliku križa u obliku čovjeka i konja simbolizira vjeru i hrabrost, što ga čini jedinstvenim je dodatak za bilo koji prostor.

3. Vizualni napredak: Doživite fascinantan vizualni poboljšani uz pomoć našeg dekor u obliku križa s молящейся konja-пастушкой, koji stvara zapanjujući projekcija učinak kada je izložen svjetlosti.

4. Povećajte estetskih: Napunite svoj prostor očaravajući ambijent country, koristeći ovaj umetak u obliku križa s молящейся konja-пастушкой, on će biti dobar izbor za vas

5. Naširoko se koristi: Ovaj umetak u obliku križa s молящейся konja-пастушкой je lijep i značajan dodatak za bilo koji prostor.Možete ga koristiti i za dekoraciju svoje spavaće sobe, trgovine, vrt, kava stol, blagovaonicu ili bilo kojeg drugog mjesta.

Više informacija

  • Inteligentni uređaj - no
  • Materijal - Plastika
  • Stil - Umjetna
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tema - Ljubimac

SKU: w9484


Naši (0)

Također mogu se sviđa