12 v/24 v Za Uklanjanje Zamagljivanja, Odmrzavanje, Обогревательного Ventilatora, Дефоггера, Размораживателя Vjetrobranskog stakla Vozila, Plug-in za Cigarete, Rotiraju za 360 Stupnjeva 150 W/200 W

( 0 )
569.43 kn 273.32 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Pažnju kupca iz SAD-a:

Na područjima gdje se skladište u SAD-u ne dostavi robe, su: Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam i druge overseas SAD.I vojni adresu.

Pažnja kupci iz Španjolske:

ako u vašoj adresi naveden je sljedeći poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.

Poštanski broj počinje s 35/38.

Isporuka sa skladišta u inozemstvu nije moguće.

Automobil grijač sa zaštitom od zamagljivanja vjetrobranskog stakla 12 v/24 v, Grijač-дефростер, ventilator, Дефростер-демистор 150 W/200 W, za Automobil grijač sa zaštitom od zamagljivanja

Funkcija:

1. Visoke performanse: Prijenosni automobil grijač s visokom izlaznom snagom od 12 150 W / 24 200 W dizajniran za brzo uklanjanje mraza i zamagljivanja s vjetrobranska stakla vozila.On radi s niskom razinom buke, učinkovito povećava temperaturu zraka unutar vozila i povećava sigurnost vožnje.

2. Brzo grijanje i kompaktni dizajn: Ovaj staklo-дефростер opremljen s dual prekidač dovod toplog i hladnog zraka, velikim воздуховыпускными otvorima za brzo grijanje i jednostavnim operacijama za komforno grijanje i hlađenje.Njegov kompaktan dizajn i mala težina omogućuju lako uzeti ga sa sobom gdje god idete.

3. Sigurnost: U usporedbi s tradicionalnim grijačima, u размораживателе vjetrobranskog stakla vozila koristi se visokokvalitetna električna vruće žice, koja omogućava grijanje na stalnoj temperaturi, visoka brzina pretvorbe topline i nedostatak otvorenog plamena kada se koristi, a pruža sigurnost, visoku pouzdanost i uštedu energije.

4. Podesivi: Ventilator električnih grijača omogućuje podešavanje smjera strujanja zraka prema gore ili prema dolje za ravnotežu grijanje, što je najbolji suputnik na vašem putovanju za volanom.

5. Široka kompatibilnost: Ovaj дефростер za odmrzavanje vjetrobranskog stakla široko kompatibilan je s većinom vozila 12 v / 24 v, uključujući i suv vozila, taksi, teretni automobili, limuzina, pick-up i sl. Im je lako koristiti - samo ga priključite na auto upaljač.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Materijal: metal

Boja: crvena

Tip (nije obavezno): 12V / 24V

Kapacitet: 12-150 W, 24 V-200 W

Paket veličina: 235x200x70 mm/9.25x7.87x2.76 u.

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x prijenosni automobil grijač

1. Sva roba će biti dva puta provjereni i dobro upakiran prije slanja.Roba će biti poslana u roku 3-7 radnih dana, nakon plaćanja vaše narudžbe kupaca.Jer imamo tisuće narudžbi svaki dan.Moramo organizirati slanje jedan po jedan.Poslat ćemo vam robu u što kraćem roku.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

3. Obično isporuke pošiljke u odredištu traje oko 20-60 radnih dana (u udaljenim područjima, to može potrajati malo više vremena).U međuvremenu, možete odabrati DHL / EMS /FedEx, skratiti vrijeme isporuke, ako vam je hitno potrebna rezervacija.

4. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60-90 radnih dana, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, ako ga primite, molim vas, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.

4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom modu, molimo vas, kontaktirajte nas, pošaljite pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam ponuditi najbolje rješenje.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo-naš первостепенный prioritet!

Ako ste dobili kako bi i on u dobrom stanju, bili bismo zahvalni ako bi ste ostavili pozitivnu ocjenu 5 zvjezdica za transakcije.

U suprotnom, bili bismo zahvalni ako bi ste kontaktirali s nama prije nego što ostaviti odgovor od 1 do 3 zvijezde, mi smo sretni ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Više informacija

  • Tip proizvoda - Grijanje i Obožavatelja
  • Napon - 12V
  • Širina proizvoda - 200 mm
  • Visina proizvoda - 70 mm
  • Težina proizvoda - 1115g
  • Dužina proizvoda - 235 mm
  • Posebne karakteristike - rotira za 360 stupnjeva
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - APWIKOGER
  • Naziv modela - Prijenosni automobil grijač
  • Tip materijala - Metalni cm

SKU: w9380


Naši (0)

Također mogu se sviđa