Ženska torba-тоут od umjetnog krzna na munje, od samta torba-тоут, Soft Krzneni torba-Skitnica, Svakodnevni Univerzalni Jesensko-zimska torba

( 0 )
75.72 kn 38.62 kn

Informacije o proizvodu

Obavijest za klijente iz Sjedinjenih američkih Država:

Kada odaberete "Poslati iz SAD-a", ove adrese se ne pružaju usluge isporuke: Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam, APO, DPO, FPO i tako dalje vam Preporučujemo da odaberete "Slanje iz Kine".Hvala vam!!!!

Clientes de España atención:

Cuando selecciona "Enviar desde España", el servicio de entrega no está disponible en los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde China". ¡Gracias! !

Pažnju kupaca iz Španjolske: Ako je vaša adresa navedena je sa sljedećim poštanskim indeksa, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.Poštanski broj počinje s 35/38. Inozemna skladišta ne može isporučiti robu

Ženski Krzneni Torba Preko Ramena Zatvarač Od Umjetnog Krzna, Torba-Тоут, Mekani Plišani Torba Za Telefon, Krzneni Torba-Skitnica, Svakodnevni Jesensko-Zimska Torba

Karakteristike:

1. Svestran i moderan dizajn: Naglasite svoj stil uz ovaj šik i univerzalna zimske pliš torbe preko ramena, savršeno pogodna za one koji prati modu i želi kazati o sebi.Njegov moderan dizajn lako će bilo koji outfit, dajući svoj način dodir akutne sofisticiranosti.

2. Udobne tkanine: Procijeniti trajnost i raskošan komfor, ove torbe-тоут od umjetnog krzna, vješto izrađeni od kvalitetnog pliš tkanine.On ne samo da može izdržati svakodnevno trošenje, ali i stvara osjećaj mekoće i ugode što ga čini ljupkim pribor za nošenje sa sobom.

3. Prostran veličina za osnove: Zahvaljujući velikim dimenzijama veličine 330,00x280,00x80,00 mm / 12,99x11,02x3,15 inča, ovaj plišani torba-тоут nudi dovoljno prostora za smještaj svih vaših dnevnih potreba.Iz novčanika i telefona do bodove i tipke - možete lako organizirati svoje stvari i pristup njima, držeći ih u sigurnost i elegantan.

4. Idealna za svaku prigodu: da li idete u kupovinu, na dan, na posao, na putovanju, uživati u odmor, posjetite zurke ili jednostavno izvršite plaćanje - ovaj svestrani čvrsta torbica za telefon dizajniran tako da odgovaraju vašim potrebama.Njegov moderan i minimalistički stil lako prilagodljiv za bilo koju prigodu, jamči da će ostati u trendu i bez puno truda izgledati moderno.

5. Slatki poklon za najmilije: Iznenadite svoje prijatelje, djevojke, žene, majke ili bilo koju posebnu ženu u svoj život ovom slatka i praktičan pliš paperjast torbom-skitnica.To nije samo modni detalj, ali i promišljeni gesta, pokazujući svoju brigu.Bilo Božić, Valentinovo, ženske, rođendane, majčin Dan, Dan zahvalnosti ili godišnjice, ova torba će postati idealan poklon, kako bi proslavili ove posebne trenutke zajedno.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Oblik: Hobos

Osnovni materijal: poliester

Tip torbe; torbe preko ramena

Obloge materijal: poliester

Mjesto podrijetla: pokrajina Хебэй

Veličina: 330.00x280.00x80.00mm/ 12.99x11.02x3.15inch

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

[relateproductdetail /]

Više informacija

  • Sastav materijala - Polyester
  • Krzneni torba preko ramena - Torba-тоут od umjetnog krzna
  • Torba s gornjom ručkom - Krzneni torba-skitnica
  • Plišani torba-тоут - Čvrsta Torbica Za Telefon
  • Osnovni materijal - Polyester
  • CN - Guangdong
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w93170


Naši (0)

Također mogu se sviđa