Premaz za biljke od netkanog materijala 3x15 m, zaštita od smrzavanja sadnice, zaštita od zimskih mrazeva, zaštita od hladnoće i zadržavanje topline

( 0 )
244.93 kn 117.60 kn

Vrsta: Vrt pribor

Informacije o proizvodu

Torbica za biljke 3x15 m Od Netkanog materijala, Štiti od smrzavanja Sadnice U Vrtu Za zaštitu Od zimskih mrazeva, zaštita od hladnoće I očuvanje topline

Glavne točke: 1 、 Široku primjenu: Veliki veličina našeg biljnog pokrivača omogućuje da pokriju veliku površinu i može se koristiti na različite načine.Možete izrezati biljnog pokrova za zaštitu od smrzavanja na različite veličine i za različite svrhe.Za njih se može prikrivati biljke, kao što su кустовые rajčica, paprika, bundeve, jagode i sl.

2. Lagani i prozračni materijal: lagani i prozračni materijal učinkovito štiti biljke.Нетканая polipropilenske tkanine lagana, prozračna i čvrst.Pokrivač za biljke štiti biljke od sunca i štiti ih od oštećenja tijekom smrzavanja.

3. Višestruka upotreba: Poklopac za biljke može poslužiti ne samo prepreka za sprečavanje smrzavanja, ali i dobar alat za poticanje brzi rast sjemena.Pomoću tkanina torbica za biljke, možete da se brine za biljke u rano proljeće i produljiti sezonu sadnje.

4 、 Način primjene: možete postaviti torbica za biljke direktno, a zatim prikvači pokrivač tla za biljke, kamena ili.Također možete koristiti folijom za podršku plutajući колпака, da biste osigurali prozračivanje i prostor za rast biljaka.Također možete izrezati biljnog pokrova različitim veličinama za postizanje različitih ciljeva.

5. Odlične opcije.: Pokrivač za biljke može učinkovito zaštititi vaše dragocjene biljke od mraza, tuče, snijega, hladnog vjetra i drugih teških vremenskih uvjeta.

Specifikacija: Materijal: ne-tkani materijal

Namjena: zaštita od smrzavanja zimi, zaštita od hladnoće i očuvanje topline.

Veličina: oko 2,5 * 7,5 m / 98,43 * 295,28 inča, oko 3 * 9 m / 118,11 * 354,33 inča, oko 3 * 15 m / 118,11 * 590,55 u.

Boja: bijela

Pakiranje list:

1 * Torbica za biljke

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w93072


Naši (0)

Također mogu se sviđa