1 / 2 komada Впитывающая znoj sportski povez za glavu, Prozračna Противоскользящая traka za kosu uniseks za odlazak u fitness za jogging, biciklizam, joga

( 0 )
35.64 kn 15.68 kn

Informacije o proizvodu

Sportski povez za glavu, впитывающая znoj, 1/2 kom., prozračna противоскользящая unisex-traka za fitness za jogging, biciklizam, joga

Bešavno tkanje smanjuje trenje za glatko izvođenje vježbi.

Profesionalni sportski povez s антиперспирантом vas štiti od znoja tijekom intenzivnog treninga.

Povez za trčanje ne stvara smetnje od vanjskih predmeta, čime se osigurava kontinuirano tijekom vježbe.

Povez za glavu, впитывающая znoj, pogodan kako za muškarce tako i za žene i idealan je za bavljenje voziti bicikl na otvorenom, fitness i jogu.

Prozračan i впитывающий znoj materijal, što ga čini praktičnim za nošenje u bilo koje doba godine, što ga čini univerzalnim za trčanje, sport, fitness i svakodnevni rad.

Opis:

Predstavljamo sportski povez na glavi, savršen je modni dodatak za muškarce i žene koji vole da ostanu aktivni!Ova povez za glavu, впитывающая znoj, namijenjen je za vožnju biciklom na otvorenom, zanimanje za fitness, jogu i jogging, omogućujući vam baviti sportom bez ikakvih smetnji od strane vanjskih objekata.

Zahvaljujući бесшовному плетению to оголовье smanjuje trenje i predstavlja profesionalnu sportsku povez s антиперспирантом, koji se ne boji znoja.Ona omogućuje nesmetano izvođenje vježbe, omogućavajući vam da se osjećate ugodno i usredotočiti se na treningu.

Bilo da je ljeto ili zima, ova povez za glavu prozračna i osvježavajuća, kada se nosi u toplom vremenu, a također pruža toplinu u hladno doba godine.Njegova svojstva i odvode znoj osiguravaju suhoću i udobnost tijekom sportske aktivnosti.

Širok spektar aplikacija čini to оголовье univerzalna za različite aktivnosti, kao što su trčanje, sport, fitness i čak i svakodnevni rad.Tehnologija bešavno tkanje osigurava trajnost i smanjuje bilo nelagode uzrokovane trenjem.

Naziv proizvoda: Sportski оголовье.

Materijal: najlon

Značajke: Visoka elastičnost, prozračnost, upija znoj

Dimenzije pročitajte više:

L: 20 cm / 7,87 inča, W: 7 cm / 2,76 inča (cca.)

Napomene:

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno.

U isporuku je uključeno:

Crna A, siva A, plava a, pink a:

1 x Sportska Povez Za glavu

ili

Crna B, siva B plava B, Pink B:

2 x sportskih obloga na glavu

Više informacija

  • Materijal - Polyester
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w9235


Naši (0)

Također mogu se sviđa