. Kaciga carske vojske u Japanu za vrijeme Drugog svjetskog rata, хлопковая камуфляжная mreže, rekonstrukciju vojnih akcija

( 0 )
133.43 kn 125.44 kn

Informacije o proizvodu

Točna kopija slam IJA carske vojske u Japanu za vrijeme Drugog svjetskog rata, хлопковая камуфляжная mreže, ne uključujući kaciga na sljedećim slikama.

Neto težina: 0,045 kg Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene.Dobrodošli u moj dućan O ( _ ∩ ∩ ) O ~ podržavamo veliko prodaju.Pozivamo konzultirati i napraviti nalog.Dostava: 1. Dostava širom svijeta.Obično šaljemo vam robu avionom Kine sa free shipping, 2. Šaljemo samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave. 3. Vrijeme ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 4. Uzimajući u obzir korist naših klijenata, mi navesti na pakiranju puno nižu cijenu pokušavaju izbjeći carine. 5. Ako niste primili svoju narudžbu po isteku 30 dana od datuma plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим vaše narudžbe i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!povratne informacije Za nas će biti veliki poticaj da i dalje pružati kvalitetne usluge i proizvode.Ako niste zadovoljni, nadamo se da ćete odmah nas kontaktirate prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Hvala vam toliko za svoje pokroviteljstvo!

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Suvenir za ručni rad

SKU: w92225


Naši (0)

Također mogu se sviđa