5 kom.-10 kom./lot! IPD90N03S4L-02 sitotisak 4N03L02 TO-252 30V 90A MOS polje tranzistor Novi originalni NA LAGERU

( 0 )
23.67 kn

Informacije o proizvodu

o nama

Prodajemo potpuno novi proizvodi izravno iz tvornice.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem "TradeManager" ili "Poruka sa ponudom".Mi ćemo vam se javiti u roku od 1 radnog dana ili manje.Molimo vas da navedete broj rezervacije u svim porukama.

slanje

Prilikom narudžbe, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući isporuku.Nakon završetka uplate šaljemo vam robu u roku od 7 dana.

Vršimo isporuku samo na adresi rezervacije.Prije plaćanja, molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa ispravna.

Mi ne vršimo isporuku vikendom ili praznicima.

Zbog razlike u vremenu carinjenja u različitim zemljama / regijama ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih robe, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.

Molimo, imajte na umu da kupac mora snositi odgovornost za sve druge carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i porezi uvezena u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati pri isporuci.Za neispravan proizvod ne povrat troškova фрахта.Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, i kupac je odgovoran za carine.

Povrat

Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima.

Ako se vratiti robu u roku od 15 dana nakon što ga je primio iz bilo kojeg razloga, mi ćemo vam vratiti novac.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba ostati u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac snosi odgovornost za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat novca.Kupac mora pokušati podnijeti zahtjev u logističkog društvo, kako bi se nadoknadio štetu ili gubitak.

Kupac snosi odgovornost za troškove dostave vraćene robe.

Jamstvo i održavanje

Pružamo besplatnu zamjenu u roku od 1 mjeseca.Kupci mogu zatražiti zamjenu u roku od 15 dana nakon prijema robe.Kupac vraća nam robu u izvornom stanju i plaća troškove vraćene robe.

Mi također pružaju 12 mjeseci besplatno održavanje.Kupac je dužan da vrati robu u izvornom stanju i platiti putne troškove vraćene robe.

Ako je bilo koji dogovor trebaju zamjenu, kupac plaća treba zamijeniti dijelove.

Prije povratka robe, molimo vas da potvrdite povratnu adresu i način dostave.Nakon prijenosa robe logističke tvrtke, molimo vas, pošaljite nam broj za praćenje.Nakon primitka robe mi ćemo to popraviti ili zamijeniti ga što je prije moguće.

Naši

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Ako ste zadovoljni našim projektima i uslugama, molimo vas da ostavite pozitivan komentar i stavite 5 zvjezdica.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim projektima i uslugama, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju moguću uslugu.

Više informacija

  • Broj modela - IPD90N03S4L-02
  • Naziv - HXY
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Kompatibilna брендмодель - Nema

SKU: w8947


Naši (0)

Također mogu se sviđa