Постмодернистский Svjetlo Luksuzni Podna Lampa Dnevni Boravak Spavaća Soba Je Jednostavna Atmosfera Kreativni Bakar Kristalne Lampe

( 0 )
1 713.72 kn 1 371.01 kn

Informacije o proizvodu

Hvala Vam za Vašu brigu i ljubav za naše tvrtke.Iskreno Vam pružiti kvalitetne i pristupačne proizvode i usluge, nadajući se da će vam pružiti zadovoljavajući i ugodno iskustvo kupnje na Internetu.

Da bi se izbjegli nepotrebni problemi i nesporazumi u procesu kupnje žarulje, molimo vas da pažljivo pročitate i shvatite naše Pravila za prodaju proizvoda prije kupnje.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati našu službu servis i podrška.Služba će odgovoriti na Vaša pitanja strpljivo i detaljno.

[Fotograja]]

Fotografije se prodaju svjetiljke su izrađene u svom prirodnom obliku.Zbog različitih računalnih monitora i drugih faktora na fotografijama mogu se pojaviti određene razlike u boji.Molimo vas, budite oprezni, ako se ne možete složiti s problemom razlike u boji.Ovu vrstu polemike o trgovini ne mogu se koristiti kao razlozi za povrat robe!Molimo za razumijevanje!

[Vrijeme dostave]]

nakon što kupac će plaćanje, proizvod će biti isporučen u roku od 48 sati.Posebne okolnosti (državni praznici / Nedostatka proizvoda na skladištu skrojen / Hot-prodaja i tako dalje) će Dovesti do kašnjenja isporuke.Dakle, molimo vas posavjetujte se s prodavateljem naše tvornice, postoji li roba u skladištu, prije narudžbe, da ne odgoditi rok naručivanja.Hvala!

[Oštećen objavljujemo]]

Unatoč činjenici da su naši proizvodi dobro zapakiran, zbog Isporuka Trećoj strani, na dugim relacijama i isporuke, Tako da postoje Određene rizike, Neizbježno сдавливание Žarulja, osobito Абажуров od staklenih proizvoda.Ako abažur ili pribor oštećeni pri nabavi roba, molim vas, odmah nam se obratite i dostavite fotografije oštećene opreme, mi ćemo poslati pribor za vas besplatno.

Mi smo odgovorni za naše usluge i proizvode.Mi ćemo Vam dati zadovoljavajući odgovor na bilo koje pitanje razuman.Mi mislimo da ako između Vas će biti više mira, iskrenost i razumijevanje, pokušajte razmišljati na drugačiji način, i svaki problem može lako riješiti.

[Upute o isporuci]]

Kupci mogu odabrati jedan od dva načina plaćanja: plaćanje ili podizanje novca. a: Unaprijed nakon što je Kupac i Prodavatelj će posvjedočiti poštanske troškove, Kupac prvi plaća troškove poštarine naše tvornice, koje se okupljaju u našoj tvornici i plaća kurirske tvrtke B: Plaćanja koju Kupac plaća direktno kurirske tvrtke pri isporuci robe.

[Način plaćanja]]

[Upute o isporuci]]

Općenito, postoje dva načina isporuke robe: logistike i ekspresne dostave

Odgovor: Prednost logistike u tome, da se prijevoz najjeftiniji, ali nedostatak je što se malo поджимает. nakon dolaska Primatelj mora pokupiti robu na stanici isporuke; nakon dolaska logistike proizvoda on će biti obaviješteni putem telefona. primatelju potrebno je samo predočiti svoju osobnu iskaznicu, pokupiti robu.

B: prednost kurirskim je brz transport i dostava "od vrata do vrata" (u okviru ekspresne dostave). nedostatak je da se prijevoz je relativno skupa.Ako to nije hitno, obično preporučuje poslati logistike.

Naša tvornica obećava: besplatnu garanciju na 3 godine.od trenutka kupnje, ako u proizvodu pri normalnom korištenju dogodio električni kvar, možete dobiti besplatnu su trogodišnji jamstveni servis (osim izvora svjetlosti). Iznos jamstva ograničena na popravak ili zamjenu neispravne opreme.

Vi ne možete upotrebljavati besplatan jamstveni servis pod sljedećim okolnostima:

A. Šteta uzrokovane nepravilnim korištenjem izvora napajanja i nepravilne instalacije;

B. Štete uzrokovane nepravilnim korištenjem ili nepravilnim popravak i izmjena.

C. Oštećenja uslijed nestručnog ili nemarnom neprimjerenim korištenjem opreme.

D. Štetu uzrokovanu drugim nesrećama.

od svog osnivanja Naša tvrtka je dobio mjesto na visoko konkurentnom tržištu zahvaljujući Izvanrednoj snazi Dreher i kontinuirano poboljšanje u skladu s Filozofijom poslovanja temelji se na iskrenosti i prioritet interesa klijenta.On je sada u osnovi proizvodi inovativnu kristalna svjetiljka, svjetiljka je u europskom stilu, niskonaponske svjetiljke za tablete u dnevnoj sobi, Led stropna svjetiljka, Europsku kristalna luster, radni stol svjetiljka, hotel, klub, чайхану, shopping centar i druge inženjerske svjetiljke skrojen.Pridržavajte asortimana kvalitetnih proizvoda i ne borite se slijepo s cijenama roba slabije kvalitete.Proizvodi dobro prodaje u zemlji i inozemstvu, te je osvojio povjerenje i pohvale naših kupaca.

Stručni isporuke, maloprodaja, veleprodaja, pozivamo distributera da se pridruže suradnje, pozivamo vas nazvati i razgovarati.

Više informacija

  • Broj izvora svjetlosti - 1
  • Vrsta izvora svjetlosti - LED ŽARULJA
  • broj artikla - 6495
  • Tip prekidača - Prekidač sa ručkom, Tip papučice
  • Osnovno područje primjene - Mjesto za vaš dom
  • Stil - ART DECO, Sjeverna Europa
  • Broj modela - 6495
  • Napon - 220V, 220VV
  • Brend - Rasvjeta Zhongshan Хуаньци
  • Broj potvrde 3C - 2020181001018044
  • Svemir - Dnevni boravak Spavaća soba Kabinet Blagovaonica na otvorenom Ulaz u kuhinju
  • Materijal abažur - staklo
  • Naziv - NANCHUANG
  • Materijal kućišta lampe - Bakar
  • Jesu li uključene žarulje - DA
  • Zona zračenja - 10 ㎡ -15 ㎡
  • Dimenzije - Promjer 40 Visina 150 mm
  • Prosječni vijek trajanja - 100000000h
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Pravo mjesto - Dnevni boravak

SKU: w8869


Naši (0)

Također mogu se sviđa