Naljepnica na Toplinsku Krevet Hot Bed Build Surface Fleksibilne Obloge Fleksibilna Odvojiva Magnetna Ploča za Creality Ender 3 Ender 3 Pro CR-20

( 0 )
35.43 kn 16.99 kn

Informacije o proizvodu

Obavijest za klijente iz Sjedinjenih američkih Država:

Kada odaberete "Poslati iz SAD-a", ove adrese se ne pružaju usluge isporuke: Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam, APO, DPO, FPO i tako dalje vam Preporučujemo da odaberete "Slanje iz Kine".Hvala vam!!!!

Clientes de España atención:

Cuando selecciona " Enviar desde España ", el servicio de entrega no está disponible en los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija " Enviar desde China ". ¡Gracias! ! !

Сверхгибкая odvojiva magnetna maska za montaže dijelova za 3D pisača Creality Ender 3 Ender 3 Pro CR-20 grijani

Lice:

1. To je više otporan na visoke temperature, ne deformirati ruba, može se koristiti više puta, lako se čisti, jednostavan za instalaciju, povoljno i brzo i spreman za korištenje

2. Crna mat površine sa uzorkom krupnog pijeska.Površine sa uzorkom od velikog pijeska predstavlja crnu mat površinu koja ima visoku fleksibilnost i термостойкостью, lako je zalijepljen za tisak proizvod, i lako se vadi i odvojen.

3. Materijal je mekan magneta, postavljena na materijalu PC, vatrostalno, izdržljiva, антиокислительный, niske stope skupljanja pri формовании, dugotrajna otpornost na visoke temperature 70 ° c bez razmagnetiziranje, materijal hot melt i tiskano sloj ide dobro, za smanjenje deformacije uslijed skupljanja i izbjegle deformacije, izdržljiva i otporan na ogrebotine, otporan na prljavštinu i znoj ruke, može se ponovno koristiti.

4. Lako снимаемая platforma za 3D ispis, prikladan za PLA i materijala na osnovi PLA.Kako ga koristiti, samo stavite donju ploču na montažna ploča i započnite ispis, skinite gornju ploču s spreman otisak, a zatim skinite gornju ploču s otiska.Postavite gornju ploču u početni položaj za sljedeći korak ispis

Tehničke karakteristike:

Korisna model: za Creality Ender-3 / Ender-3 Pro /CR-20 i ostalih 3D pisača FDM grijani

Boja: crna

Materijal: Materijal za PC, materijal s blagim magnet

Veličina proizvoda: 235 * 235 * 1 mm

Neto težina: 496 d

Upute:

Proizvod je podijeljen na dva dijela: A (gornji) + B (donji)

-Dio A: gornja strana je mat površine, dok je stražnji dio - magnetske trake (interakcija s prednje dio dio B igra atraktivnu ulogu).

-Dio B: gornji dio magnetska (s адсорбцией dio pod A), stražnji dio je ljepilo (postavljeni na platformu pisača, koji igra stan ulogu)

Kako koristiti:

Kako ga koristiti, samo zalijepite donji list do mjesta montaže, zatim stavite gornji pola preko magnetne niže i započnite ispis, očistite gornji list s gotovim otiscima, zatim savijte gornji list, za model preden off od površine za montažu.Postavite gornju ploču na mjesto, i da ste spremni za sljedeću fazu tiskanja.

Ako to ne apsorbira, molimo vas, okrenite ga za 90 stupnjeva i pokušajte ponovno.

Napomena:

Ovaj proizvod je namijenjen za upotrebu SAMO s nitima i PLA.

Ovaj proizvod nije namijenjen za ispis na temperaturi iznad 70 °C.

Moguća su manja odstupanja u iznosu od-za ručno mjerenje, različitih mjernih metoda i alata.

Slika ne može odražavati stvarne boje proizvoda zbog raznih rasvjete snimanja, nagiba i prikaz na monitoru.

Pakiranje:

1 X gornji dio montažne ploče

1 X Donji dio montažne ploče

Više informacija

  • Vrsta - kabelski adapter
  • Naziv - ALLOYSEED
  • Broj modela - /
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w8670


Naši (0)

Također mogu se sviđa