Tapacirani krevet 160х200см s razgledati baršunast uzglavlja, dekor na zakopčane i velikim drvetom, Luksuzna mekani krevet za juniora spavaće sobe odrasle

( 0 )
3 283.20 kn 2 528.08 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike proizvoda

Luksuzno uzglavlje: Naš noćenje s mekom presvlake pogađa raskošan dizajn i podloge od mekog baršunasta tkanina.Meko uzglavlje kreveta opremljena je nizom metalnih gumbi, koji daju kreveta spektakularan pogled.Vaše spavaš će izgledati moderno i atraktivno.

Trajan: želimo ponuditi vam je krevet, koji će se istovremeno эстетичной i funkcionalna.Naš noćenje s mekom presvlake opremljen velikim drvenim panelima, koji služe za znatnu otpornost.Čvrste metalne noge pružaju pouzdan oslonac i dugi životni vijek ležaja.

Jednostavnost instalacije: Mi znamo kako je važno da krevet je jednostavan za instalaciju.To je razlog zašto naš noćenje s mekom presvlake jednostavan za montažu i dolazi s detaljnim uputama za montažu.Neće vam trebati puno vremena da se instalirati na svoj novi krevet i opustite se u njoj.

Svestranost u uređenju interijera: Naš noćenje s mekom presvlake se lako uklapa u različite stilove namještaja.Zahvaljujući элегантному dizajn i izbor dostupnih boja možete prilagoditi vašim individualnim potrebama i stilu vaše spavaće sobe.Ona privlači pažnju u svakoj sobi.

Komfor i udobnost za miran san: Uživajte u miran san na ovom udobnom krevetu s mekom presvlake.Meko uzglavlje kreveta pruža udoban naslon, a površine je od meke baršunasta tkanina stvara ugodan osjećaj udobnosti.Vi ćete se osjećati ugodno i sigurno, nakon dugog dana.

Opis

Detaljne informacije o proizvodu

Veličina proizvoda, molimo vas, pogledajte na slici gore

Veličina proizvoda, molimo vas, pogledajte na slici iznad.Sve informacije je približan.

Osnovni materijal baršun

Maksimalna nosivost 300 kg

Zemlja porekla Kina

Napomene

※ Zbog podataka ručnog mjerenja mogu nastati pogreške u 2-3 vidi ※ Sve slike proizvoda su napravljeni koristeći stvarne proizvode, ali zbog utjecaja sunčevog zračenja i drugih faktora mogu se pojaviti određene razlike u boji. ※ Ovaj proizvod će biti podijeljen na 2 ambalaže za isporuku.Oni mogu doći ne istovremeno.Molimo vas, strpljivo pričekajte. ※ Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom instalacije, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće.

Više informacija

  • Širina (veličina madraca) - Drugo
  • Izgled - Moderan stil, Skandinavija
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Namještaj za spavaće sobe
  • Tkanina površini kreveta - Baršun
  • Posebne namjene - Osnovna ležaja
  • Opće namjene - Namještaj za dom
  • Oblik - trg
  • CN - Hunan
  • S mjestom za pohranu - No

SKU: w85627


Naši (0)

Također mogu se sviđa