Novo-34шт Proračuna organizator pokriva novac u koverti, oni su savršeni za čuvanje novca, novca, čekova, primitaka

( 0 )
138.22 kn 91.25 kn

Informacije o proizvodu

Materijal-Proračun sustava "omotnicu" je izrađena od lameliranog papira, a proračunski planer - od trajnog materijala.Vodootporan i nije moguće rupture.U isto vrijeme je lagan i fleksibilan.On ne nosi, kao što su papir ili laminirane koverte.

Kvaliteta - možete nježno staviti sve koverte s proračunom, predaje i primitka u mapu za planiranje proračuna od PVC-a.Ne morate brinuti o gotovom novcu ili zamjene.Pratite svim svojim kupovinu i rashoda, koji vam je još potrebno provesti.To će vam pomoći da formira svoje navike trošenja sredstava i distribuirati novac tamo gdje vam treba.

Kako koristiti - Vrlo je pogodan za čuvanje novca, novca, čekova, priznanice, poslovanja s gotovinom, kao i uobičajenih alata ili drugih malih, ali važnih dokumenata.Omotnicu je opremljen udobnim proračunske tablice, koji omogućuje jednostavno praćenje potrošnje, koja pomaže upravljati sredstvima i doći do ciljeva mjesečnog proračuna ili proračuna obitelji.Veličina je vrlo pogodan za muškarce, žene i djecu, pohranjivanje novca u redu.

boja: bijela / plava

Materijal: PVC

Sadržaj pakiranja:

1 x klamerica za planiranje proračuna

12 komada x omotnica za gotovinu

12 x budget

4 x torbe od PVC-a A6

2 x torbe za pohranu A6

2 x prazan naljepnice za naljepnice

1 x linija (casual stil i boje, ne možete odabrati ove stil i boju)

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w84806


Naši (0)

Također mogu se sviđa