405 kom./compl. Stručnih skupova alata za popravak sati, uključujući vijak Za otvaranje stražnjeg poklopca sati, set alata za uklanjanje linkova, komplet alata za popravak zatika

( 0 )
400.72 kn 292.55 kn

Vrsta: Ručni alati

Informacije o proizvodu

Kompletan kit za popravak sati od 151 predmet pogodan za profesionalnu i javnu upotrebu i pogodan za većinu zadataka za popravak sati.

Lako otvaranje redovne i površinske sat, pogodna za urare, kolektori, izdržljiv, портативны, praktičan, udoban i jednostavan za korištenje.

Ažurirane alati za skidanje metalnog remena i popravak sati pomoći će vam riješiti problem sa satom kuće, a ne ići u radionicu.

Ovaj kvalitetan set za popravak satova je vrlo pogodan profesionalci i početnici za izvršavanje uobičajenih zadataka, kao što je otvaranje stražnjeg poklopca sati, podešavanje remena sati, zamjena baterije u satima, brtve, podešavanje remena itd.

Crni najlon torbica munje pogodan za skladištenje, transport, održavanje i prekid rada u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Broj proizvoda: 409

Specifična količina: 1 plava čišćenje, 1 spiralno osnova, 1 poklopac za монтировки lift, 1 pinceta od nehrđajućeg čelika, 1 veliki uho s dvostrukom glavom, 3 ravni odvijač (veličina 1.0, 1.2, 1.4), 3 igle za perforiranje (0.8, 0.9, 1.0), 1 трехгранная vilice od 37 mm, 1 трехгранная čeljust otvorena, 1 kutija (18 kandži), 1 двухгранная čeljust otvorena, 1 tablica uho kutija (samo 8-25 mm 360), preša-плашка 12 komada.

Boja: kao na slici

Materijal: metal + pp

Upućivanje sadržaj:

1 set x set za otvaranje kućišta sata, set za skidanje pin-ligament

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Naziv - retemporel
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w83310


Naši (0)

Također mogu se sviđa