Bežični Adapter CarPlay Za Spajanje na Bežičnu mrežu Andriod Auto Dongle BT5.0 2,4 G i 5G WiFi Konverter USB C OTG za IOS, Android

( 0 )
581.62 kn 290.81 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Pažnja kupci iz Španjolske:

ako u vašoj adresi naveden je sljedeći poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.

Poštanski broj počinje s 35/38.

Isporuka sa skladišta u inozemstvu nije moguće.

Bežični adapter Dual Wi-Fi 2.4ghz / 5ghz auto auto adapter, kompatibilan sa Bluetooth CarPlay pretvarač za Android 10,0 / Android 6,0

Funkcija:

1. Funkcija korištenja: Ovaj proizvod olakšava bežično povezivanje Android Auto.Kada se povežete s автобусу prema zadanim postavkama automatski instalira posljednja veza, što brže.Kako bi se osiguralo stabilno veze koristi se autentikacijska na frekvenciji od 2,4 Ghz i slanje podataka na frekvenciji od 5 Ghz.To se može lako povezati na svoj mobilni telefon svaki put, da je mnogo lakše, nego što ga spojite na vaš mobilni telefon.

2. Jednostavan i brz: dizajn s niskom potrošnjom energije osigurava stabilan rad proizvoda u različitim okruženjima. Микроядро Linux softvera za vođenje poslovanja, je više učinkovit i stabilan.Održavajte update OTA, povratne informacije u online i brzo rješavanje problema.Android telefoni trebaju podržavati Google.

3. Jednostavna konfiguracija: plug and play, неиндуктивное veza, zbogom ožičena veza visoke brzine prijenosa podataka, niska latencija, gumb za spajanje, olovke i ostali originalni auto operacije, kompatibilan sa originalnim kompletom za automobil mikrofonom, i čuvajući izvornu kvalitetu automobila zvuka.

4. Nastavite uživati u poznatim automobilom: CarPlay podržava upravljanje na upravljaču i gumbe na touch screen originalnog vozila, a također podržava prijenos zvuka bez gubitaka.Možete diktirati sms poruke, upravljanje reprodukcijom glazbe ili planirati rute, ne podižući oči s ceste.

5. Napredna tehnologija: Dizajn s niskom potrošnjom energije osigurava stabilan rad proizvoda u različitim okruženjima. Микроядро Linux, rad softvera u poslovnom za više od učinkovit i stabilan.Održavajte update OTA, online povratne informacije i brzo rješavanje problema.On se koristi za autentifikaciju na frekvenciji od 2,4 Ghz i transfera podataka na frekvenciji od 5 Ghz za osiguravanje stabilne veze.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Model proizvoda: THT-020-2

Boja proizvoda: crna

Potrošnja energije: 5, 1-2.1 A

Izlazna snaga: dc 5v 1-2.1 A

Potrošnja proizvoda: 0,25 W

Tip sučelja: USB + USB C

Izvor napajanja proizvoda: DC 5V 0,8 ~ 2A

Wi-Fi: dual Wi-Fi 2.4ghz + 5 Ghz

Verzija kompatibilna s Bluetooth Bluetooth-kompatibilna 5.0

Podrška za mobilne telefone: sustav Android Mobile Phone i veća bežična veza: podrška za Android mobilne telefone 10.0 i gore; Žičana veza: podrška za Android telefone 6.0 i novije

Podržani modeli: originalni model s CarPlay, žični i bežični adapter CarPlay mogu biti kompatibilni s automobilima s CarPlay

Veličina proizvoda: oko 135x65x12 mm/5.31x2.55x0.47 inča

Težina proizvoda: 30 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, predstavljena na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x Adapter CarPlay

1 x Adapter

1 x Uputstvo

Više informacija

SKU: w83116


Naši (0)

Također mogu se sviđa