Dock, USB priključak za punjenje, naknada mikrofona, zamjena za HTC 10 M10, Rezervni dijelovi.

( 0 )
161.38 kn 138.80 kn

Informacije o proizvodu

Uvod proizvoda (Važno!!!!)

1. Kompatibilnost sa HTC M10

2. 100% Idealna slijetanje

3. Popravak/zamjena starih, slomljena, треснувшей, oštećene dijelove

U isporuku je uključeno:

1 kom. X slika fleksibilnog kabela za punjenje:

O slanju: 1. Vaša narudžba će biti poslana u roku od 2-3 radna dana (nakon potvrde plaćanja.

2: Molimo vas, ne zaboravite ostaviti pravu adresu za dostavu i dostupan broj telefona za narudžbu, to je vrlo važno za neprekidnu isporuku parcele.

3. Vrijeme potrebno za izradu vaše narudžbe, zavisi od 2 faktora: odabrane metode dostave i rok izvršenja naloga.Molimo, imajte na umu da mi radimo sve što je moguće da ste primili vašu narudžbu pravovremeno.

4. Sve polaska, šalju u državu ili regiju i vratio se iz njih, prvo mora proći carinjenje.Klijent snosi odgovornost za sve carine i poreze na uvoz, uključujući (ali ne ograničavajući se na) znanje o zakonima o uvozu i rad s porezima, cijenama i изъятиями robe.Carine i porezi za klijente razlikuju u svakoj zemlji, i mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

Jamstvo:

1. Prvi proizvodi vrhunske kvalitete, stoga, ako niste zadovoljni kupljena roba, molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima.Što je prije moguće.Možemo vam pomoći s bilo kojim vraća u zavisnosti od stanja robe. 2. Kupac mora platiti troškove povratne isporuke robe, a mi оплатим dostave za ponovno slanje. 3. Nudimo jamstvo od 3 mjeseca na sve naše proizvode.Svi proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom stanju (ne utječu na ponovnu prodaju).Preporučujemo klijentima testiranje proizvoda prije ugradnje.Povrat će vrijediti i obrađen tek nakon što primimo vašu robu.O unosima:

1. Pozitivnu ocjenu je važno za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom, molimo vas da ostavite nam neke povratne informacije od 5 zvjezdica.

2: ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu ili uputite, molim vas, ne otvarajte spor i ne ostavljajte lošu ocjenu, molim vas, prvo kontaktirajte nas, mi ćemo se potruditi da vam pomogne.mi vjerujemo da svi problemi mogu biti riješeni određeni način

Kontaktirajte nas:

1: možete nas kontaktirati putem prodajnog menadžera, kada smo online.

2: možete nas kontaktirati preko poruka, kada smo offline.

3: Ako imate pitanje ili vam je potrebno više, ostavite nam poruku na stranici za vašu rezervaciju, mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku, kada će vidjeti vašu poruku.

On-line servis 24 sata dnevno, sve pošiljke dolaze sa brojem za praćenje.

Više informacija

  • Dizajn - PLOČA
  • Naziv - ХАОЮАНЬ.Itd.Š
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - Za M10
  • Kompatibilan brand - Drugo

SKU: w78387


Naši (0)

Također mogu se sviđa