24 Pakiranje 2-inčni (48 mm) Boja Četke I Boje Кисточек Za Uklanjanje Mrlja Od Boje, Lakovi, Ljepila I Žbuke

( 0 )
218.73 kn 139.96 kn

Informacije o proizvodu

1. Naša ambalaža od 24 kistova za crtanje će zadovoljiti sve vaše potrebe u crtežu, uređenju, umjetnost patentirane umjetnosti!Budite kreativni u svojim umjetničkim кистям!

2. ČETKE UNIVERZALNE NAMJENE: Naš kist možete koristiti za nanošenje boje na bazi ulja i na bazi vode.Možete čak i koristiti ih za nanošenje akrilnim bojama, vodenim bojama, mrlje, lakova, žbuka, boja za tkanine i još mnogo toga!Naš kist i vrlo lako se čiste, tako da možete koristiti ih opet.

3. POVOLJNO DRŽATI: Važno imati udoban set kistova koje ste mogli zadržati dulje vrijeme.Naš kist posebno odabrali po obliku i veličini svojih ruku, tako da ste mogli s lakoćom da se bojite spavaću sobu ili sliku.

4. Napravite tanke uzorke s tih kistova!vi ste ravnomjerno distribuirati меловую boja na namještaj.Koristite ove četka za namještaj, bojenje zidova, tapeta i još mnogo toga!

5. Odličan kist za rad sa većinom boja, mrlje, lakova, akrilnih i gipsa.Ove stan re-slikarstva četke pružaju dobru završnu obradu i idealni su za redovno slikanje kod kuće.

boja: boja drveta

materijal: drvena olovka + mixed svila

veličina: širina 48 mm, ukupna dužina 188 mm

Sadržaj pakiranja:

24 * Četka za čišćenje iz djetinjstva

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w77649


Naši (0)

Također mogu se sviđa