Slatka prozirna kutija za olovke, prijenosni косметичка s ručkom, 2-слойный torbica za olovke za djevojčice, dječake, školska višenamjenska torba za olovke

( 0 )
56.70 kn 41.38 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

Prostran prozirna kutija za olovke omogućuje spremiti i organizirati do 70 olovke ili bojice, kao i drugih naprava i dogovor.

Transparentni i izdržljiv materijal, ovaj prozirna kutija za olovke ima moderan dizajn, na prvi pogled nađete ono što vam je potrebno, vrlo je pogodan za skladištenje. napravljen je od kvalitetnog PVC-a i poliuretana, štiti od prašine, visoke kvalitete munja je vrlo čvrsta i glatka.

Višenamjenski, možete ga koristiti u bilo kojem okruženju.možete ga koristiti ne samo kao pokriće za olovke, ali i kao šminka, putnu torbu, torbu za ručni rad i još mnogo toga, kako bi zadovoljili sve vaše osnovne svakodnevne potrebe.

Praktičan dizajn, prijenosni slatka torbica za olovke, jedinstvenog dizajna, sa olovkom koju možete objesiti. carried.it lako je nositi svugdje ručku, i to je lako stane u ruksak, uredni torbu, дамскую torbu.

Savršen poklon, idealan poklon za studente i prijatelja, sina i kćeri, poklon za rođendan, školski pribor ili pribor za putovanja. (samo kućište, olovke, set ne uključuje.)

Tehničke karakteristike:

Materijal: PU + PVC

Boja: žuta, plava, ljubičasta, roza

U isporuku je uključeno:

1 kom. torba za olovke sa ručkom

Napomena:

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.

Više informacija

  • Naziv - Zgodan
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w76164


Naši (0)

Također mogu se sviđa