Pokemon Pikachu Pliš Igračke Jastuk Crtani Slatka Pikachu Od Samta Lutka Kawai Anime Elf Mekana Lutka Kauč Jastuk Božićni Poklon Za Djevojčice

( 0 )
158.18 kn 94.88 kn

Informacije o proizvodu

Pokemon Pikachu Pliš Igračke Jastuk Crtani Slatka Pikachu Od Samta Lutka Kawai Anime Elf Mekana Lutka Kauč Jastuk Božićni Poklon Za Djevojčice

Opis:

100% Potpuno Novi i visoke kvalitete.

Materijal: mekani pliš i polipropilen pamuk.

Veličina: 35/45 cm (uključujući uši)

Pakiranje: 1 komad u jednoj plastičnoj vrećici.

Dragi prijatelju, možemo ponuditi direktne isporuke i veleprodaja usluga.Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja!

Napomene:

1. Molimo, imajte na umu razliku u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog razlike između različitih računalnih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil je isti kao što je prikazano na fotografijama.

3. Ako imate problema, molimo vas da me kontaktirate u bilo koje vrijeme. molimo vas da ne ostavljate negativne kritike i ne otvarajte je u žurbi.Bilo koji problem se može riješiti s pomoću veze!hvala na razumijevanju.

Naš shop podržava direktnu isporuku. i možete biti sigurni da poručivanje od nas, mi smo

nećemo se postavljati na parcelu informacije o našoj tvrtki ili fakturu.

Aftermarket:.

1. Jamstveni rok: dvije godine.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako je vaš proizvod problema s kvalitetom, mi ćemo se potruditi da vam pomogne.

Garancija

1. Obično šaljemo robu u roku od 1-3 radna dana nakon potvrde vaše uplate na www.gradaniza5.com.hr.

2. Svi proizvodi prolaze rigorozna testiranja prije slanja.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se izbjegle bilo kakve probleme s kvalitetom.

3. Obećavamo jamstvo kvalitete u roku od jedne godine i da ćemo to popraviti besplatno.Poštanske troškove za vraćanje moraju biti plaćeni od strane klijenta.

4. Ako niste zadovoljni proizvodom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi vam nudimo zadovoljava odluka.

Povrat novca

Imate 7 dana da nas kontaktirate, i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI VAM POVRAT novca ili ZAMJENU.Iznimaka nema.Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju.

Carine

Kupac je odgovoran za sve poreze i/ili dužnosti u svojoj zemlji.Porezi i pristojbe na uvoz nije uključena u cijenu robe, ako je vrijednost narudžbe veća od 150 dolara.Prodavatelj ne plaća nikakva carina, poreza na uvoz, uvozne pristojbe.Kupci traže e svjesno izvršavati obveze za plaćanje poreza i carinjenje.

Naši

1. Mi ćemo vam naše najbolje proizvode i usluge.Iskreno se nadam da ćete biti vrlo zadovoljni, uzimajući naše pošiljke!

2. Ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti bilo koji problem dok ne budete zadovoljni sa svojim kupnje kod nas!Puno vam hvala za vašu podršku i povjerenje!

Otpremna

1. Većina robe će biti poslan u roku od 72 sata (isključujući holiay i weenkend) nakon primitka nama neto plaćanje.

2. Molimo vas, unesite ispravnu adresu za isporuku i kontakt telefon za vašu rezervaciju, mi ne snosimo nikakvu odgovornost za недоставку zbog krivih informacija o primatelju koji ste naveli.

Više informacija

  • Model - Jastuk s pliš igračke Pokemon Pikachu
  • Nadjev - Pamuk PP
  • Naziv - Aoger
  • Materijal - Kratki pliš
  • Dimenzije - 40/50 cm
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Upozorenje - držite dalje od vatre
  • Karakteristike - Filmove i TV
  • Preporučena dob - 18+, 14+y
  • CN - Guangdong
  • Paul - Unisex

SKU: w75374


Naši (0)

Također mogu se sviđa